Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-10 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Meier Futebol Clube Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Ipatinga FC sokol brno
532 Tactiek mistrak
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 41.9
good Schieten adequate
solid Passen solid
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Topola is nu in balbezit. Vlieberghe onderschept slim de pass. Vlieberghe passt de bal in één keer door. Damėnas rent richting de bal. Damėnas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Spyrka verovert de bal door een tackle van achteren. Timurov met een sublieme pass. Rainato kopt de bal weg. Topola rent richting de bal. Topola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoof is nu in balbezit. Froněk onderschept slim de pass. Froněk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kovandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupínek is nu in balbezit. Kovandžić onderschept slim de pass. Kovandžić draait met de bal, schiet en ... Timurov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ipatinga FC - sokol brno 1:0

26e minuut.
Bruks verovert de bal door een tackle van achteren. Kovandžić is nu in balbezit. Kovandžić geeft een hoge lob. Damėnas rent richting de bal. Damėnas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ipatinga FC - sokol brno 2:0

32e minuut.
Bankó rent richting de bal. Donda verovert de bal door een tackle van achteren. Donda speelt de bal door. Topola is nu in balbezit. Topola draait met de bal, schiet en ... Laane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić speelt de bal door. Bruks rent richting de bal. Kovandžić is nu in balbezit. Kovandžić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Timurov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ipatinga FC 45%, sokol brno 55%.
Ipatinga FC - sokol brno 2:0

48e minuut.
Boniek onderschept slim de pass. Rainato rent richting de bal. Rainato passt de bal in één keer door. Froněk bereikt de bal nog maar net als eerste. Froněk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Šraga met een snelle inworp. Rainato probeert naar een medespeler te passen. Topola is nu in balbezit. Topola draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hoof de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Damėnas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Xuemin komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bankó rent richting de bal. Bankó passt de bal in één keer door. Šraga onderschept slim de pass. Kovandžić heeft problemen om de bal te vangen. Kovandžić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bankó geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bruks kopt de bal weg. Klungelig pakt Xuemin de bal. Xuemin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ipatinga FC - sokol brno 3:0

90e minuut.
Topola rent richting de bal. Polson onderschept slim de pass. Polson passt de bal met de wreef. Kovandžić is nu in balbezit. Kovandžić haalt uit met een fantastische trap. Timurov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ipatinga FC 39%, sokol brno 61%.
Ipatinga FC - sokol brno 3:0