Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Husaria Elblag Władcy Fallusa
#TnU Tactiek Dotyk Michałka.
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Erdoğaner rent richting de bal. Erdoğaner met een sublieme pass. Daar is Iltimosov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziętarski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kanar met een sublieme pass. Erdoğaner speelt de bal door. Bączek onderschept slim de pass. Solano is nu in balbezit. Solano geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Solano passt de bal met de wreef. Ziętarski rent richting de bal. Zoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętarski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Solano passt de bal met de wreef. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski met een sublieme pass. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ghica geeft een hoge lob. Cossou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossou passt de bal zonder na te denken. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ghica geeft de bal voor. Domoaukafe kopt de bal weg. İsmayılzadə heeft problemen om de bal te vangen. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. Dionisio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ciavarelli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Harja de bal onder controle te krijgen. Šaltāns is nu in balbezit. Šaltāns haalt uit met een fantastische trap. Dionisio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Władcy Fallusa 1:0

44e minuut.
Cernovschi speelt de bal door. Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe passt de bal met de wreef. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns draait met de bal, schiet en ... Dionisio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chlebisz kopt de bal weg. İsmayılzadə probeert de bal aan de voet te houden. Domoaukafe rent richting de bal. Domoaukafe draait met de bal, schiet en ... Dionisio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 50%, Władcy Fallusa 50%.
Husaria Elblag - Władcy Fallusa 1:0

46e minuut.
Iltimosov is nu in balbezit. Ziętarski verovert de bal door een tackle van achteren. Bączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Doeltrap. Covaci met een harde bal richting middenveld. Cernovschi kopt de bal weg. Domoaukafe bereikt de bal nog maar net als eerste. Domoaukafe haalt uit met een fantastische trap. Dionisio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Cernovschi rent richting de bal. Cernovschi speelt de bal door. Erdoğaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdoğaner geeft de bal voor. Chansa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Ciavarelli de bal. Ciavarelli geeft een lange en hoge pass. Borostyáni controleert de bal met de borst. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Władcy Fallusa 2:0

62e minuut.
Kanar speelt de bal door. Cossou is nu in balbezit. Cossou probeert naar een medespeler te passen. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Covaci trapt de bal weg van het doel. Cossou kopt de bal weg. Domoaukafe bereikt de bal nog maar net als eerste. Domoaukafe geeft een lange en hoge pass. Šaltāns krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Solano is nu in balbezit. Solano geeft de bal voor. Daar is Ghica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Władcy Fallusa 2:1

72e minuut.
Ziętarski verovert de bal door een tackle van achteren. Pedante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedante geeft de bal voor. Domoaukafe is nu in balbezit. Domoaukafe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dionisio trapt de bal weg van het doel. Ciavarelli is nu in balbezit. Met opzet legt Cossou zijn tegenspeler op de grond. Cossou krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Klungelig pakt Bączek de bal. Solano onderschept slim de pass. Solano passt de bal met de wreef. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husaria Elblag - Władcy Fallusa 2:2

85e minuut.
Chlebisz geeft een hoge lob. Inworp. Domoaukafe met een snelle inworp. Bączek is nu in balbezit. Bączek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Solano passt de bal in één keer door. Cossou is nu in balbezit. Cossou met een sublieme pass. Chansa is nu in balbezit. Chansa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Zoet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Domoaukafe de bal. Domoaukafe speelt de bal door. Šaltāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaltāns draait met de bal, schiet en ... Dionisio bokst de bal weg. Domoaukafe bereikt de bal nog maar net als eerste. Domoaukafe passt de bal zonder na te denken. Šaltāns heeft problemen om de bal te vangen. Šaltāns schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Elblag - Władcy Fallusa 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Elblag 46%, Władcy Fallusa 54%.
Husaria Elblag - Władcy Fallusa 3:2