Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nafciarze Płock Arthorn FC
5 liga Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 21.2
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Placuszek kopt de bal weg. Klungelig pakt Someşan de bal. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Rouros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nafciarze Płock - Arthorn FC 0:1

5e minuut.
Placuszek is nu in balbezit. Placuszek geeft een lange en hoge pass. Someşan kopt de bal weg. Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Toljagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nafciarze Płock - Arthorn FC 1:1

10e minuut.
Bredun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muñoz Vera komt het veld opgelopen.

13e minuut.
van Diepenbeek probeert naar een medespeler te passen. Toljagić rent richting de bal. van Diepenbeek probeert naar een medespeler te passen. Demirpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirpençe draait met de bal, schiet en ... Gorzawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nafciarze Płock - Arthorn FC 2:1

16e minuut.
Someşan rent richting de bal. Someşan passt de bal zonder na te denken. Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirpençe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nafciarze Płock - Arthorn FC 3:1

18e minuut.
Toljagić kopt de bal weg. Demirpençe rent richting de bal. Toljagić is nu in balbezit. Toljagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nafciarze Płock - Arthorn FC 4:1

20e minuut.
Toljagić met een sublieme pass. van Diepenbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. van Diepenbeek passt de bal met de wreef. Demirpençe is nu in balbezit. Demirpençe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
van Diepenbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. van Diepenbeek passt de bal met de wreef. Demirpençe heeft problemen om de bal te vangen. Demirpençe haalt uit met een fantastische trap. Gorzawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nafciarze Płock - Arthorn FC 5:1

27e minuut.
Gontarewicz rent richting de bal. Seder verovert de bal door een tackle van achteren. Seder probeert naar een medespeler te passen. Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Toljagić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pyzioł speelt de bal door. Trałka rent richting de bal. Tessarolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trałka verovert de bal door een tackle van achteren. Trałka geeft een lange en hoge pass. Rouros bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nafciarze Płock 37%, Arthorn FC 63%.
Nafciarze Płock - Arthorn FC 5:1

46e minuut.
Stulauskas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kraus verovert de bal door een tackle van achteren. Kraus geeft een lange en hoge pass. Someşan met een sublieme pass. Demirpençe is nu in balbezit. Demirpençe draait met de bal, schiet en ... Gorzawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Pyzioł heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Vera passt de bal met de wreef. Demirpençe rent richting de bal. Demirpençe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bartkowiak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kraus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stulauskas rent richting de bal. Stulauskas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kraus kopt de bal weg. Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkowiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bartkowiak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Gorzawski trapt de bal weg van het doel. Someşan kopt de bal weg. Toljagić is nu in balbezit. Toljagić schiet op doel. Gorzawski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Basałaj trapt de bal weg van het doel. Someşan met een sublieme pass. Popiełuszko probeert de bal aan de voet te houden. Toljagić rent richting de bal. Toljagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nafciarze Płock - Arthorn FC 6:1

88e minuut.
Someşan is nu in balbezit. Gontarewicz begaat een overtreding. Someşan raakt geblesseerd tijdens het duel. Stulauskas met een snel genomen vrije trap. Demirpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirpençe probeert naar een medespeler te passen. Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Toljagić draait met de bal, schiet en ... Gorzawski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nafciarze Płock 23%, Arthorn FC 77%.
Nafciarze Płock - Arthorn FC 6:1