Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-21 19:54
  • Bekerwedstrijd: Mecz barażowy
  • Stadion: AKS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
AKS AS Fordonko
5-3-2 Tactiek 424
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 39.7
good Schieten solid
adequate Passen average
adequate Verdedigen good


1e minuut.
De Los Santos is nu in balbezit. De Los Santos passt de bal zonder na te denken. Hormigos speelt de bal door. Płonowski rent richting de bal. Płonowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Płonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandner rent richting de bal. Płonowski onderschept slim de pass. Płonowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS - AS Fordonko 1:0

8e minuut.
Rubiño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. d`Haese rent richting de bal. d`Haese passt de bal met de wreef. van Beurden bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beurden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ignatiadis passt de bal zonder na te denken. Hormigos is nu in balbezit. Hormigos passt de bal in één keer door. Ignatiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatiadis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Szilasi verovert de bal door een tackle van achteren. Szilasi geeft een hoge lob. Dyrda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Płonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Văduva met de inworp. van Beurden rent richting de bal. Bułajewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Beurden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pochettino zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kwiręg bokst de bal weg. van Beurden rent richting de bal. van Beurden draait met de bal, schiet en ... Kwiręg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKS - AS Fordonko 1:1

29e minuut.
Łomczyk geeft een lange en hoge pass. Văduva speelt de bal door. Marri heeft problemen om de bal te vangen. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKS - AS Fordonko 1:2

35e minuut.
Brandner met een sublieme pass. Levite is nu in balbezit. Ignatiadis begaat een overtreding. Ignatiadis krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Rubiño kopt de bal weg. Daar is De Los Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Los Santos passt de bal zonder na te denken. Ignatiadis is nu in balbezit. Ignatiadis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS 46%, AS Fordonko 54%.
AKS - AS Fordonko 1:2

50e minuut.
De Los Santos met een sublieme pass. Ignatiadis is nu in balbezit. Ignatiadis passt de bal zonder na te denken. Płonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKS - AS Fordonko 2:2

62e minuut.
Brandner speelt de bal door. Văduva is nu in balbezit. Pyrka is nu in balbezit. Pyrka geeft een hoge lob. Văduva geeft een hoge lob. Kwiręg bokst de bal weg. Szilasi heeft problemen om de bal te vangen. Pochettino is nu in balbezit. Pochettino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS - AS Fordonko 2:3

78e minuut.
Bzdączek is nu in balbezit. Hormigos onderschept slim de pass. Hormigos passt de bal met de wreef. Ignatiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatiadis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pyrka is nu in balbezit. Pyrka geeft de bal voor. Ignatiadis kopt de bal weg. Daar is Płonowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płonowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Płonowski is nu in balbezit. Płonowski draait met de bal, schiet en ... Prouff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKS - AS Fordonko 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS 45%, AS Fordonko 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AKS - AS Fordonko 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Văduva passt de bal in één keer door. Levite is nu in balbezit. Levite geeft de bal voor. Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

92e minuut.
Kwiręg met een harde bal richting middenveld. Bułajewski is nu in balbezit. Bułajewski passt de bal in één keer door. Daar is Płonowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płonowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS - AS Fordonko 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS 43%, AS Fordonko 57%.
AKS - AS Fordonko 4:3

106e minuut.
Rubiño speelt de bal door. d`Haese is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hormigos. Hormigos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS 55%, AS Fordonko 45%.
AKS - AS Fordonko 4:3