Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CS Targoviste SGANG FAST UNION
Stefan Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
49 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 16.4
solid Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun verovert de bal door een tackle van achteren. Cakarun passt de bal zonder na te denken. Gomoliński is nu in balbezit. Gomoliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cakarun heeft problemen om de bal te vangen. Cakarun haalt uit met een fantastische trap. Alexandrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - SGANG FAST UNION 1:0

7e minuut.
Maćkowicz passt de bal in één keer door. Gil Mosquera rent richting de bal. Diaconu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Diaconu krijgt een gele kaart. Gil Mosquera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cakarun neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - SGANG FAST UNION 2:0

10e minuut.
Cakarun met een sublieme pass. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijek onderschept slim de pass. Kijek geeft een hoge lob. Cakarun maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kijek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijek speelt de bal door. Maćkowicz speelt de bal door. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cakarun is nu in balbezit. Klungelig pakt Gomoliński de bal. Cakarun is nu in balbezit. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - SGANG FAST UNION 3:0

21e minuut.
Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga met een sublieme pass. Kijek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijek geeft een lange en hoge pass. Cakarun springt en kopt de bal. Alexandrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Şerban geeft een hoge lob. Inworp. Kijek met de inworp. Gomoliński rent richting de bal. Gomoliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kijek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maćkowicz de bal. Maćkowicz geeft een lange en hoge pass. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kijek met de inworp. Portuga is nu in balbezit. Portuga speelt de bal door. Cakarun rent richting de bal. Cakarun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Şerban trapt de bal weg. Maćkowicz kopt de bal weg. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gomoliński de bal. Gomoliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - SGANG FAST UNION 4:0

34e minuut.
Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrescu probeert naar een medespeler te passen. Maćkowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gomoliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomoliński draait met de bal, schiet en ... Alexandrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kijek met een sublieme pass. Cakarun is nu in balbezit. Gomoliński rent richting de bal. Gomoliński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Maćkowicz geeft een hoge lob. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera geeft de bal voor. Cakarun rent richting de bal. Cakarun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - SGANG FAST UNION 5:0

40e minuut.
Kijek geeft een lange en hoge pass. Gil Mosquera heeft problemen om de bal te vangen. Gil Mosquera probeert naar een medespeler te passen. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - SGANG FAST UNION 6:0

42e minuut.
Portuga speelt de bal door. Kijek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijek probeert naar een medespeler te passen. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Alexandrescu trapt de bal weg van het doel. Inworp. Kijek met een snelle inworp. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kijek rent richting de bal. Kijek passt de bal met de wreef. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vîlcu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gil Mosquera neemt de hoekschop. Cakarun kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 15%, SGANG FAST UNION 85%.
CS Targoviste - SGANG FAST UNION 6:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kijek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Portuga geeft een hoge lob. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - SGANG FAST UNION 7:0

53e minuut.
Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Mosquera onderschept slim de pass. Gil Mosquera probeert naar een medespeler te passen. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun haalt uit met een fantastische trap. Alexandrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gomoliński is nu in balbezit. Gomoliński draait met de bal, schiet en ... Alexandrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Maćkowicz is nu in balbezit. Maćkowicz passt de bal in één keer door. Portuga speelt de bal door. Klungelig pakt Gomoliński de bal. Gomoliński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun haalt uit met een fantastische trap. Alexandrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Portuga verovert de bal door een tackle van achteren. Kijek rent richting de bal. Kijek met een sublieme pass. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Alexandrescu met een harde bal richting middenveld. Daar is Maćkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil Mosquera speelt de bal door. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bocciarelli rent richting de bal. Bocciarelli geeft de bal voor. Daar is Guţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Alexandrescu met een sublieme pass. Portuga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciupitu. Portuga moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Portuga kan niet meer verder spelen. Spitz komt het veld opgelopen. Maćkowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun draait met de bal, schiet en ... Şerban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alexandrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Boc geeft de bal voor. Ciupitu is nu in balbezit. Kijek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kijek krijgt een gele kaart. Ciupitu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

74e minuut.
Gil Mosquera passt de bal in één keer door. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun is nu in balbezit. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński draait met de bal, schiet en ... Alexandrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cakarun rent richting de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Şerban geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gil Mosquera zal de hoekschop nemen. Daar is Gomoliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomoliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gil Mosquera is nu in balbezit. Gil Mosquera geeft de bal voor. Vîlcu heeft problemen om de bal te vangen. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński draait met de bal, schiet en ... Alexandrescu bokst de bal weg. Cakarun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cakarun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - SGANG FAST UNION 8:0

81e minuut.
Şerban geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil Mosquera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cakarun kan de bal niet met de borst controleren. Cakarun draait met de bal, schiet en ... Alexandrescu bokst de bal weg. Daar is Vîlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - SGANG FAST UNION 9:0

86e minuut.
Maćkowicz geeft een lange en hoge pass. Cakarun springt en kopt de bal. Gomoliński rent richting de bal. Gomoliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CS Targoviste - SGANG FAST UNION 10:0

88e minuut.
Vergote geeft een hoge lob. Cakarun is nu in balbezit. Cakarun passt de bal in één keer door. Gomoliński rent richting de bal. Gomoliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kijek kopt de bal weg. Klungelig pakt Maćkowicz de bal. Cakarun met een sublieme pass. Gomoliński is nu in balbezit. Gomoliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomoliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS Targoviste 19%, SGANG FAST UNION 81%.
CS Targoviste - SGANG FAST UNION 10:0