Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vyritsa Kelevra United
1.0 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Rayzer kopt de bal weg. Massaro met een sublieme pass. Klungelig pakt Terzaghi de bal. Rayzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayzer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Rishma bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniasi onderschept slim de pass. Aniasi passt de bal zonder na te denken. Balboni is nu in balbezit. Balboni geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Yediveren raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kenderiš komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Cvitić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guglia komt het veld opgelopen. Maserati met een snel genomen vrije trap. Novello kopt de bal weg. Daar is Terzaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rayzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kenderiš met een sublieme pass. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer schiet op doel. Ligato probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Terzaghi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vyritsa - Kelevra United 1:0

25e minuut.
Fellini verovert de bal door een tackle van achteren. Fellini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Massaro de bal. Novello bereikt de bal nog maar net als eerste. Novello draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vyritsa - Kelevra United 2:0

35e minuut.
Fellini probeert naar een medespeler te passen. Paolucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglia onderschept slim de pass. Guglia geeft een hoge lob. Rayzer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rayzer verovert de bal door een tackle van achteren. Fellini is nu in balbezit. Fellini geeft een hoge lob. Novello bereikt de bal nog maar net als eerste. Novello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vyritsa - Kelevra United 3:0

42e minuut.
Fellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellini speelt de bal door. Lanzaat geeft de bal voor. Novello springt en kopt de bal. Ligato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vyritsa - Kelevra United 4:0

44e minuut.
Lanzaat geeft de bal voor. Petrussa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rayzer rent richting de bal. Rayzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vyritsa - Kelevra United 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vyritsa 25%, Kelevra United 75%.
Vyritsa - Kelevra United 5:0

46e minuut.
Lanzaat passt de bal zonder na te denken. Rayzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayzer probeert naar een medespeler te passen. Novello bereikt de bal nog maar net als eerste. Novello haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
Novello is nu in balbezit. Novello passt de bal met de wreef. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer schiet op doel. Ligato probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jaranowski kopt de bal weg. Kenderiš rent richting de bal. Kenderiš passt de bal zonder na te denken. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vyritsa - Kelevra United 6:0

59e minuut.
Mascheroni rent richting de bal. Fellini onderschept slim de pass. Fellini met een sublieme pass. Daar is Novello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novello draait met de bal, schiet en ... Ligato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Terzaghi met een harde bal richting middenveld. Lanzaat kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Paolucci de bal onder controle te krijgen. Rayzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Paolucci is nu in balbezit. Guglia verovert de bal door een tackle van achteren. Guglia speelt de bal door. Novello is nu in balbezit. Novello schiet op doel. Ligato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Jaranowski geeft een hoge lob. Inworp. Balboni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baiocco rent richting de bal. Baiocco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vyritsa 22%, Kelevra United 78%.
Vyritsa - Kelevra United 6:0