Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mistři Ostrava FC Casíno Vápenná
Buldozer Tactiek mio
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
36.6 gemiddelde waardering 42.8
average Schieten solid
good Passen average
average Verdedigen formidable


4e minuut.
Mikšík kopt de bal weg. Juklíček rent richting de bal. Juklíček passt de bal met de wreef. Pavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lončarić geeft een hoge lob. Mikšík kopt de bal weg. Vanderheyden rent richting de bal. Vanderheyden haalt uit met een fantastische trap. Opelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Miko bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltejsek onderschept slim de pass. Faltejsek met een sublieme pass. Pavel heeft problemen om de bal te vangen. Pavel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mistři Ostrava - FC Casíno Vápenná 0:1

18e minuut.
Petrin onderschept slim de pass. Petrin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juklíček met een snelle inworp. Faltejsek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Juklíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juklíček geeft een hoge lob. Əmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirli schiet op doel. Isaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Miko geeft een lange en hoge pass. Conti Gherardi kopt de bal weg. Ortoncelli heeft problemen om de bal te vangen. Pavel rent richting de bal. Pavel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Eggermont bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikšík verovert de bal door een tackle van achteren. Mikšík geeft een lange en hoge pass. Pavel rent richting de bal. Pavel draait met de bal, schiet en ... Kámen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Štamberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Votava komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Balabekyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Miko is nu in balbezit. Miko probeert naar een medespeler te passen. Eggermont bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggermont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Əmirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balabekyan is nu in balbezit. Balabekyan met een sublieme pass. Conti Gherardi rent richting de bal. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mistři Ostrava 69%, FC Casíno Vápenná 31%.
FC Mistři Ostrava - FC Casíno Vápenná 0:1

50e minuut.
Lončarić is nu in balbezit. Lončarić geeft de bal voor. Venhauer geeft een lange en hoge pass. Əmirli is nu in balbezit. Əmirli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Venhauer met een sublieme pass. Juklíček met een sublieme pass. Venhauer geeft een hoge lob. Əmirli rent richting de bal. Əmirli haalt uit met een fantastische trap. Kámen bokst de bal weg.

65e minuut.
Juklíček is nu in balbezit. Juklíček passt de bal in één keer door. Balabekyan rent richting de bal. Pavel onderschept slim de pass. Pavel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Inworp. Brejcha komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Balabekyan is nu in balbezit. Faltejsek verovert de bal door een tackle van achteren. Faltejsek met een sublieme pass. Əmirli rent richting de bal. Əmirli draait met de bal, schiet en ... Kámen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Bonzet geeft een hoge lob. Daar is Petrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavel is nu in balbezit. Pavel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mistři Ostrava - FC Casíno Vápenná 0:2

88e minuut.
Buitenspel voor Pavel. Goede buitenspelval van de verdediging. Lončarić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... Opelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mistři Ostrava - FC Casíno Vápenná 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mistři Ostrava 62%, FC Casíno Vápenná 38%.
FC Mistři Ostrava - FC Casíno Vápenná 1:2