Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 AFC Mustangs
S-FL-R Tactiek 5-3-2 on
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
67.1 gemiddelde waardering 75.9
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen wonderbaarlijk
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Nozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli onderschept slim de pass. Şahbazov probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abächerli rent richting de bal. Otaiza bokst de bal weg. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 1:0

8e minuut.
Modesto probeert naar een medespeler te passen. Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail passt de bal zonder na te denken. Nardo is nu in balbezit. Nardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Colin speelt de bal door. Mihail rent richting de bal. Mihail geeft de bal voor. Nardo krijgt zijn hoofd ertegen. Çayır probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 1:1

16e minuut.
Kreijermaat geeft een hoge lob. Abächerli is nu in balbezit. Şahbazov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şahbazov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Fekos passt de bal in één keer door. Lafranchi onderschept slim de pass. Mihail rent richting de bal. Mihail geeft de bal voor. Nardo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 1:2

26e minuut.
Young onderschept slim de pass. Fekos onderschept slim de pass. Fekos speelt de bal door. Bảo Hoàng rent richting de bal. Bảo Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 1:3

30e minuut.
Bảo Hoàng kopt de bal weg. Nardo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rainer. Nardo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nardo kan niet meer verder spelen. Yanai komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Fekos geeft een lange en hoge pass. Bảo Hoàng kan de bal niet met de borst controleren. Rainer rent richting de bal. Yanai is nu in balbezit. Yanai schiet op doel. Çayır kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Posada is nu in balbezit. Colin onderschept slim de pass. Colin speelt de bal door. Yanai is nu in balbezit. Yanai schiet op doel. Çayır verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Rainer geeft een lange en hoge pass. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras geeft een hoge lob. Abächerli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 2:3

41e minuut.
Modesto probeert naar een medespeler te passen. Mihail is nu in balbezit. Mihail geeft een lange en hoge pass. Yanai maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 51%, AFC Mustangs 49%.
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 2:3

55e minuut.
Modesto passt de bal met de wreef. Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail speelt de bal door. Yanai rent richting de bal. Yanai draait met de bal, schiet en ... Çayır probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Modesto probeert naar een medespeler te passen. Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafranchi maakt een afschuwelijke overtreding. Lafranchi krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Mihail geeft de bal voor. Çayır speelt de bal door. Colin kopt de bal weg. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Mihail geeft een lange en hoge pass. Young heeft problemen om de bal te vangen. Bảo Hoàng rent richting de bal. Bảo Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Çayır probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 2:4

78e minuut.
Mihail is nu in balbezit. Mihail passt de bal zonder na te denken. Fekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekos geeft een lange en hoge pass. Bảo Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Colin passt de bal in één keer door. Mihail rent richting de bal. Mihail geeft een lange en hoge pass. Daar is Yanai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mihail rent richting de bal. Mihail passt de bal in één keer door. Colin probeert naar een medespeler te passen. Mihail geeft de bal voor. Yanai springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Alias speelt de bal door. Fekos rent richting de bal. Fekos met een sublieme pass. Bảo Hoàng rent richting de bal. Bảo Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Çayır verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 70%, AFC Mustangs 30%.
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 2:5