Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VYCA BVBA Isimobewerking
Dada Tactiek V formation
60% Balbezit 40%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 30.4
solid Schieten average
weak Passen weak
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smet met de inworp. Dovizioso rent richting de bal. Weber onderschept slim de pass. Weber geeft een lange en hoge pass. Nieus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Verschueren geeft de bal voor. Inworp. Sonck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dovizioso is nu in balbezit. Dovizioso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Rduch passt de bal zonder na te denken. Cârlea is nu in balbezit. Van de Craen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cârlea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cârlea kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
VYCA - BVBA Isimobewerking 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VYCA 49%, BVBA Isimobewerking 51%.
VYCA - BVBA Isimobewerking 1:0

47e minuut.
Dovizioso rent richting de bal. Dovizioso passt de bal zonder na te denken. Gagnor met een sublieme pass. Rduch is nu in balbezit. Rduch haalt uit met een fantastische trap. Cupino bokst de bal weg. Cârlea rent richting de bal. Cârlea schiet op doel. Cupino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VYCA - BVBA Isimobewerking 2:0

58e minuut.
Sonck rent richting de bal. Sonck probeert naar een medespeler te passen. Dovizioso geeft een hoge lob. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Goeyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovizioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeyens verovert de bal door een tackle van achteren. Goeyens geeft de bal voor. Stanojčić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VYCA - BVBA Isimobewerking 2:1

70e minuut.
Bisschop is nu in balbezit. Bisschop passt de bal zonder na te denken. Verschueren is nu in balbezit. Rduch onderschept slim de pass. Rduch haalt uit met een fantastische trap. Cupino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Putignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Putignano passt de bal zonder na te denken. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch draait met de bal, schiet en ... Cupino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gagnor geeft de bal voor. Verschueren rent richting de bal. Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Cârlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârlea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VYCA - BVBA Isimobewerking 3:1

82e minuut.
Bisschop is nu in balbezit. Stanojčić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bisschop. Bisschop krijgt een gele kaart. Stanojčić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Bakker krijgt zijn hoofd ertegen. Nieus probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VYCA 36%, BVBA Isimobewerking 64%.
VYCA - BVBA Isimobewerking 3:1