Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PRAUJDA EDINAKAT
Преса 3 Tactiek ссссс
54% Balbezit 46%
6% Spel op eigen helft 94%
77 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 37.1
incredible Schieten average
very good Passen weak
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Rozkoszny is nu in balbezit. Urano onderschept slim de pass. Urano probeert naar een medespeler te passen. Marchev is nu in balbezit. Marchev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 1:0

2e minuut.
Cakov met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granados met de inworp. Luchev rent richting de bal. Luchev draait met de bal, schiet en ... Cakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marchev rent richting de bal. Marchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 2:0

3e minuut.
Mạnh Cường probeert naar een medespeler te passen. Daar is Luchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchev rent richting de bal. Marchev haalt uit met een fantastische trap. Cakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 3:0

4e minuut.
Velev is nu in balbezit. Luchev onderschept slim de pass. Luchev passt de bal met de wreef. Marchev is nu in balbezit. Marchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev speelt de bal door. Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 4:0

7e minuut.
Rozkoszny is nu in balbezit. Rozkoszny probeert naar een medespeler te passen. Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev haalt uit met een fantastische trap. Cakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 5:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granados met een snelle inworp. Luchev rent richting de bal. Luchev passt de bal met de wreef. Marchev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 6:0

11e minuut.
Mạnh Cường is nu in balbezit. Mạnh Cường passt de bal in één keer door. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev haalt uit met een fantastische trap. Cakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 7:0

11e minuut.
Velev met een sublieme pass. Klungelig pakt Urano de bal. Marchev verovert de bal door een tackle van achteren. Marchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 8:0

12e minuut.
Velev speelt de bal door. Klungelig pakt Urano de bal. Marchev verovert de bal door een tackle van achteren. Marchev haalt uit met een fantastische trap. Cakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 9:0

14e minuut.
Mạnh Cường is nu in balbezit. Mạnh Cường passt de bal in één keer door. Luchev heeft problemen om de bal te vangen. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Luchev rent richting de bal. Luchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 10:0

16e minuut.
Deler rent richting de bal. Mạnh Cường onderschept slim de pass. Mạnh Cường geeft de bal voor. Luchev springt en kopt de bal. Cakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 11:0

17e minuut.
Luchev is nu in balbezit. Luchev probeert naar een medespeler te passen. Marchev rent richting de bal. Marchev draait met de bal, schiet en ... Cakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 12:0

17e minuut.
Inworp. Mạnh Cường met de inworp. Rozkoszny is nu in balbezit. Rozkoszny met een sublieme pass. Klungelig pakt Luchev de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Luchev passt de bal zonder na te denken. Urano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev onderschept slim de pass. Marchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 13:0

19e minuut.
Rozkoszny speelt de bal door. Barosanu speelt de bal door. Mạnh Cường probeert naar een medespeler te passen. Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Inworp. Granados met een snelle inworp. Luchev rent richting de bal. Luchev draait met de bal, schiet en ... Cakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 14:0

21e minuut.
Granados zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Luchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchev probeert naar een medespeler te passen. Marchev is nu in balbezit. Marchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Madola de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granados met een snelle inworp. Luchev is nu in balbezit. Luchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Rozkoszny met de inworp. Urano rent richting de bal. Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 15:0

23e minuut.
Daar is Mạnh Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mạnh Cường speelt de bal door. Marchev rent richting de bal. Marchev haalt uit met een fantastische trap. Cakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 16:0

24e minuut.
Luchev met een sublieme pass. Mạnh Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Cường passt de bal zonder na te denken. Luchev rent richting de bal. Luchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Deler verovert de bal door een tackle van achteren. Rozkoszny onderschept slim de pass. Rozkoszny probeert naar een medespeler te passen. Marchev rent richting de bal. Marchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 17:0

27e minuut.
Urano heeft problemen om de bal te vangen. Marchev onderschept slim de pass. Marchev heeft problemen om de bal te vangen. Marchev schiet op doel. Cakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 18:0

29e minuut.
Granados met een snelle inworp. Luchev is nu in balbezit. Luchev passt de bal zonder na te denken. Marchev is nu in balbezit. Marchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 19:0

29e minuut.
Urano met een sublieme pass. Daar is Velev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchev rent richting de bal. Luchev heeft problemen om de bal te vangen. Luchev schiet op doel. Cakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 20:0

31e minuut.
Deler probeert naar een medespeler te passen. Cholakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cholakov passt de bal in één keer door. Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 21:0

33e minuut.
Granados geeft een lange en hoge pass. Rozkoszny is nu in balbezit. Rozkoszny met een sublieme pass. Marchev heeft problemen om de bal te vangen. Marchev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luchev rent richting de bal. Luchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 22:0

35e minuut.
Inworp. Granados zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev schiet op doel. Cakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 23:0

35e minuut.
Urano speelt de bal door. Velev heeft problemen om de bal te vangen. Luchev rent richting de bal. Luchev haalt uit met een fantastische trap. Cakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luchev rent richting de bal. Luchev passt de bal met de wreef. Marchev rent richting de bal. Marchev draait met de bal, schiet en ... Cakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Rozkoszny onderschept slim de pass. Marchev rent richting de bal. Marchev met een sublieme pass. Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev schiet op doel. Cakov bokst de bal weg. Luchev is nu in balbezit. Luchev schiet op doel. Cakov bokst de bal weg. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 24:0

38e minuut.
Mạnh Cường is nu in balbezit. Mạnh Cường passt de bal met de wreef. Marchev rent richting de bal. Marchev haalt uit met een fantastische trap. Cakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 25:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granados met de inworp. Luchev met een sublieme pass. Marchev rent richting de bal. Marchev haalt uit met een fantastische trap. Cakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mạnh Cường bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 26:0

42e minuut.
Damyanov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Peterszajn de bal onder controle te krijgen. Rozkoszny probeert naar een medespeler te passen. Marchev rent richting de bal. Marchev draait met de bal, schiet en ... Cakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Granados zal de hoekschop nemen. Marchev springt en kopt de bal. Cakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Klungelig pakt Chulev de bal. Chulev probeert naar een medespeler te passen. Marchev rent richting de bal. Marchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRAUJDA 5%, EDINAKAT 95%.
PRAUJDA - EDINAKAT 27:0

46e minuut.
Fernández García komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mạnh Cường heeft problemen om de bal te vangen. Urano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Cường probeert naar een medespeler te passen. Luchev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 28:0

49e minuut.
Granados met een snelle inworp. Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev passt de bal in één keer door. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev draait met de bal, schiet en ... Cakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 29:0

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cakov niet meer kan verder spelen.

50e minuut.
Granados met de inworp. Luchev rent richting de bal. Luchev passt de bal met de wreef. Marchev rent richting de bal. Marchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 30:0

51e minuut.
Luchev rent richting de bal. Luchev speelt de bal door. Velev rent richting de bal. Luchev verovert de bal door een tackle van achteren. Luchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 31:0

52e minuut.
Deler speelt de bal door. Cholakov is nu in balbezit. Mạnh Cường is nu in balbezit. Marchev rent richting de bal. Marchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 32:0

53e minuut.
Velev speelt de bal door. Klungelig pakt Urano de bal. Marchev verovert de bal door een tackle van achteren. Marchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 33:0

55e minuut.
Peterszajn geeft een hoge lob. Inworp. Granados met de inworp. Luchev heeft problemen om de bal te vangen. Luchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 34:0

57e minuut.
Damyanov geeft de bal voor. Inworp. Granados met de inworp. Luchev is nu in balbezit. Luchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 35:0

59e minuut.
Bârzanu met een snelle inworp. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev met een sublieme pass. Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 36:0

61e minuut.
Bârzanu passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Granados geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marchev heeft problemen om de bal te vangen. Marchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 37:0

62e minuut.
Marchev speelt de bal door. Mạnh Cường rent richting de bal. Mạnh Cường passt de bal in één keer door. Luchev is nu in balbezit. Luchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 38:0

63e minuut.
Mạnh Cường met een sublieme pass. Marchev heeft problemen om de bal te vangen. Marchev met een sublieme pass. Luchev heeft problemen om de bal te vangen. Luchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 39:0

64e minuut.
Bârzanu met de inworp. Mạnh Cường is nu in balbezit. Mạnh Cường passt de bal in één keer door. Marchev is nu in balbezit. Marchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 40:0

65e minuut.
Velev speelt de bal door. Urano rent richting de bal. Urano passt de bal met de wreef. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev haalt uit met een fantastische trap. Paal! Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 41:0

66e minuut.
Urano probeert naar een medespeler te passen. Velev heeft problemen om de bal te vangen. Luchev verovert de bal door een tackle van achteren. Luchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 42:0

70e minuut.
Granados passt de bal zonder na te denken. Mạnh Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Cường probeert naar een medespeler te passen. Luchev rent richting de bal. Luchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 43:0

72e minuut.
Bârzanu is nu in balbezit. Mạnh Cường onderschept slim de pass. Mạnh Cường geeft een hoge lob. Luchev rent richting de bal. Luchev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 44:0

73e minuut.
Velev rent richting de bal. Velev probeert naar een medespeler te passen. Luchev rent richting de bal. Marchev is nu in balbezit. Marchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 45:0

74e minuut.
Mạnh Cường heeft problemen om de bal te vangen. Mạnh Cường met een sublieme pass. Marchev is nu in balbezit. Luchev rent richting de bal. Luchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 46:0

76e minuut.
Klungelig pakt Fernández García de bal. Fernández García passt de bal in één keer door. Marchev speelt de bal door. Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 47:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granados met de inworp. Luchev probeert naar een medespeler te passen. Marchev is nu in balbezit. Marchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 48:0

78e minuut.
Urano probeert naar een medespeler te passen. Deler met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Granados geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marchev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 49:0

79e minuut.
Marchev speelt de bal door. Mạnh Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Cường passt de bal met de wreef. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Damyanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granados zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 50:0

82e minuut.
Mạnh Cường heeft problemen om de bal te vangen. Mạnh Cường geeft een hoge lob. Luchev kan de bal niet met de borst controleren. Marchev is nu in balbezit. Marchev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Velev met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granados zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 51:0

84e minuut.
Klungelig pakt Velev de bal. Luchev rent richting de bal. Luchev met een sublieme pass. Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 52:0

85e minuut.
Luchev probeert naar een medespeler te passen. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Urano rent richting de bal. Granados onderschept slim de pass. Granados geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Peterszajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev onderschept slim de pass. Luchev passt de bal zonder na te denken. Marchev is nu in balbezit. Marchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 53:0

89e minuut.
Bodurov is nu in balbezit. Mạnh Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Cường passt de bal zonder na te denken. Luchev rent richting de bal. Luchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 54:0

89e minuut.
Velev probeert naar een medespeler te passen. Urano heeft problemen om de bal te vangen. Marchev onderschept slim de pass. Daar is Marchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAUJDA - EDINAKAT 55:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRAUJDA 6%, EDINAKAT 94%.
PRAUJDA - EDINAKAT 55:0