Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wunzjklzaqetemlpoi buen equipo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Soldevilla rent richting de bal. Soldevilla geeft een lange en hoge pass. Sanchez is nu in balbezit. Cortés onderschept slim de pass. Cortés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cortés met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Lugo begaat een overtreding. Lugo krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevilla onderschept slim de pass. Soldevilla passt de bal met de wreef. Cortés is nu in balbezit. Cortés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Lugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldevilla rent richting de bal. Lugo is nu in balbezit. Soldevilla onderschept slim de pass. Soldevilla geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Alemán bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo rent richting de bal. Acevedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Alemán is nu in balbezit. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Contreras probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar begaat een overtreding. Acevedo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lugo met een snel genomen vrije trap. Alemán rent richting de bal. Alemán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
wunzjklzaqetemlpoi - buen equipo 0:1

39e minuut.
Soldevilla rent richting de bal. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo passt de bal in één keer door. Alemán rent richting de bal. Alemán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wunzjklzaqetemlpoi - buen equipo 0:2

40e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cortés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Alemán bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Aguilar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mejía komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Muñoz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanco met de inworp. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wunzjklzaqetemlpoi 57%, buen equipo 43%.
wunzjklzaqetemlpoi - buen equipo 0:2

48e minuut.
Mejía kopt de bal weg. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado passt de bal met de wreef. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sanchez de bal. Sanchez geeft een lange en hoge pass. Asensio heeft problemen om de bal te vangen. Alemán is nu in balbezit. Alemán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mejía is nu in balbezit. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mejía. Mejía krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Acevedo trapt de bal weg. Acevedo kopt de bal weg. Daar is Esquivel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alemán is nu in balbezit. Alemán schiet op doel. Alemán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wunzjklzaqetemlpoi - buen equipo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wunzjklzaqetemlpoi 57%, buen equipo 43%.
wunzjklzaqetemlpoi - buen equipo 0:3