Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Don Bosco Las Nenas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Stewart rent richting de bal. Velardo is nu in balbezit. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Velardo is nu in balbezit. Velardo draait met de bal, schiet en ... Urbina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Gracés bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracés passt de bal met de wreef. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Don Bosco - Las Nenas 0:1

22e minuut.
Corella bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala onderschept slim de pass. Escala probeert naar een medespeler te passen. Zamora rent richting de bal. Zamora draait met de bal, schiet en ... Urbina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Corella is nu in balbezit. Escala rent richting de bal. Escala passt de bal met de wreef. Velardo rent richting de bal. Velardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gracés geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zamora krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Don Bosco - Las Nenas 0:2

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Gonzalin Miller de bal onder controle te krijgen. Villalaz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zamora de bal onder controle te krijgen. Velardo rent richting de bal. Velardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Escala is nu in balbezit. Gibson onderschept slim de pass. Gibson passt de bal zonder na te denken. Gonzalin Miller rent richting de bal. Gonzalin Miller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Gonzalin Miller de bal. McClean met een sublieme pass. Fernández rent richting de bal. Zamora onderschept slim de pass. Zamora draait met de bal, schiet en ... Urbina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Tamayo verovert de bal door een tackle van achteren. Tamayo passt de bal met de wreef. Corella probeert naar een medespeler te passen. Gonzalin Miller rent richting de bal. Gonzalin Miller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Don Bosco 64%, Las Nenas 36%.
Don Bosco - Las Nenas 0:2

47e minuut.
Corella geeft een lange en hoge pass. Otero kopt de bal weg. Klungelig pakt Correa de bal. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Don Bosco - Las Nenas 1:2

51e minuut.
Tamayo is nu in balbezit. McClean onderschept slim de pass. Corella schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Corella krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Salinas passt de bal in één keer door. Inworp. Stewart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goodin rent richting de bal. Goodin geeft de bal voor. Gaez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Don Bosco - Las Nenas 2:2

62e minuut.
McClean verovert de bal door een tackle van achteren. McClean probeert naar een medespeler te passen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora schiet op doel. Na een snelle pass probeert Medina de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Klungelig pakt McClean de bal. Gibson rent richting de bal. Gonzalin Miller is nu in balbezit. Gonzalin Miller draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Broce de bal onder controle te krijgen. Gaez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Don Bosco 49%, Las Nenas 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Don Bosco - Las Nenas 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Don Bosco 47%, Las Nenas 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Don Bosco - Las Nenas 2:2

106e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Zamora passt de bal zonder na te denken. Escala rent richting de bal. Gibson rent richting de bal. Gibson draait met de bal, schiet en ... Gaez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

111e minuut.
Tamayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velardo onderschept slim de pass. Tamayo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tamayo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Don Bosco 43%, Las Nenas 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Don Bosco - Las Nenas 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Zamora kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Urbina probeert wanhopig de bal te grijpen.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gonzalin Miller neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Don Bosco - Las Nenas 3:2
---
Velardo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Don Bosco - Las Nenas 3:3
---
Gibson legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Don Bosco - Las Nenas 4:3
---
Gracés neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Corella neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Don Bosco - Las Nenas 5:3
---
McClean kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---