Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChiangRai FC ney
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Ratanajaroen probeert naar een medespeler te passen. Worapiankul probeert naar een medespeler te passen. Kongjaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kongjaroen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ChiangRai FC - ney 0:1

12e minuut.
Worapiankul probeert naar een medespeler te passen. Rahmen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hu. Hu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Cheenawat de bal. Jaimun verovert de bal door een tackle van achteren. Jaimun met een sublieme pass. Kongjaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kongjaroen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vechasil met een sublieme pass. Ratanajaroen rent richting de bal. Ratanajaroen probeert naar een medespeler te passen. Kongjaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kongjaroen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ChiangRai FC - ney 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChiangRai FC 58%, ney 42%.
ChiangRai FC - ney 0:2

47e minuut.
Worapiankul rent richting de bal. Sirisayun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Worapiankul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Worapiankul zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ming-wat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kongjaroen onderschept slim de pass. Kongjaroen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Rahmen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lamon is nu in balbezit. Lamon geeft een hoge lob. Boriban bereikt de bal nog maar net als eerste. Boriban draait met de bal, schiet en ... Chunlei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Daar is Junheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soo speelt de bal door. Boriban kopt de bal weg. Sirisayun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirisayun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vechasil speelt de bal door. Ratanajaroen is nu in balbezit. Ratanajaroen speelt de bal door. Kongjaroen rent richting de bal. Kongjaroen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lamon rent richting de bal. Worapiankul verovert de bal door een tackle van achteren. Worapiankul passt de bal zonder na te denken. Kongjaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kongjaroen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chingtana geeft een hoge lob. Daar is Hu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Worapiankul probeert naar een medespeler te passen. Kongjaroen is nu in balbezit. Kongjaroen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChiangRai FC 52%, ney 48%.
ChiangRai FC - ney 0:2

ney