Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-17 19:52
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Unia Rędziny Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Unia Rędziny ALLAHU_AKBAR
moja Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 25.2
solid Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Lovin heeft problemen om de bal te vangen. Renders is nu in balbezit. Renders met een sublieme pass. Habowski is nu in balbezit. Habowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - ALLAHU_AKBAR 1:0

11e minuut.
Deleanu rent richting de bal. Renders verovert de bal door een tackle van achteren. Renders passt de bal met de wreef. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - ALLAHU_AKBAR 2:0

15e minuut.
Calzetta onderschept slim de pass. Calzetta passt de bal in één keer door. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - ALLAHU_AKBAR 3:0

16e minuut.
Hashtag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majaru speelt de bal door. Renders rent richting de bal. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Majaru de bal. Majaru geeft een lange en hoge pass. Habowski is nu in balbezit. Habowski schiet op doel. Bogunia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - ALLAHU_AKBAR 4:0

23e minuut.
Hashtag met een sublieme pass. Renders speelt de bal door. Habowski rent richting de bal. Habowski haalt uit met een fantastische trap. Bogunia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sesken met een snelle inworp. Calzetta speelt de bal door. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Majaru speelt de bal door. Renders rent richting de bal. Renders speelt de bal door. Klungelig pakt Habowski de bal. Habowski schiet op doel. Bogunia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski geeft een hoge lob. Calzetta met een sublieme pass. Habowski heeft problemen om de bal te vangen. Habowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Majaru kopt de bal weg. Lovin heeft problemen om de bal te vangen. Renders bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski is nu in balbezit. Habowski haalt uit met een fantastische trap. Bogunia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bouvier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Renders rent richting de bal. Nietupski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Renders wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Renders kan niet meer verder spelen. Neves komt het veld opgelopen. Habowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - ALLAHU_AKBAR 5:0

44e minuut.
Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru probeert naar een medespeler te passen. Neves is nu in balbezit. Habowski is nu in balbezit. Habowski draait met de bal, schiet en ... Bogunia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 30%, ALLAHU_AKBAR 70%.
Unia Rędziny - ALLAHU_AKBAR 5:0

58e minuut.
Majaru speelt de bal door. Calzetta rent richting de bal. Calzetta passt de bal met de wreef. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bogunia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Bouvier geeft een hoge lob. Habowski kopt de bal weg. Nietupski heeft problemen om de bal te vangen. Neves is nu in balbezit. Neves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kalajdžić is nu in balbezit. Kalajdžić geeft een hoge lob. Habowski is nu in balbezit. Habowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - ALLAHU_AKBAR 6:0

69e minuut.
Deleanu kopt de bal weg. Majaru is nu in balbezit. Majaru passt de bal zonder na te denken. Habowski rent richting de bal. Habowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lovin is nu in balbezit. Habowski verovert de bal door een tackle van achteren. Neves rent richting de bal. Habowski is nu in balbezit. Habowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ayala trapt de bal weg. Sesken kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Neves de bal onder controle te krijgen. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski haalt uit met een fantastische trap. Bogunia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bogdanowski is nu in balbezit. Habowski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bogunia speelt de bal door. Majaru probeert naar een medespeler te passen. Bogdanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves verovert de bal door een tackle van achteren. Neves schiet op doel. Bogunia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Rubens is nu in balbezit. Calzetta onderschept slim de pass. Calzetta probeert naar een medespeler te passen. Neves is nu in balbezit. Neves schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Neves controleert de bal met de borst. Deleanu rent richting de bal. Met opzet legt Kalajdžić zijn tegenspeler op de grond. Kalajdžić krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Klungelig pakt Habowski de bal. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski rent richting de bal. Habowski haalt uit met een fantastische trap. Bogunia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - ALLAHU_AKBAR 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 25%, ALLAHU_AKBAR 75%.
Unia Rędziny - ALLAHU_AKBAR 7:0