Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-24 22:45
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: House of Pain
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Schadenfreude Mangles FC
up tight Tactiek CALN
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 41.9
excellent Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris geeft een hoge lob. Klungelig pakt Białożyt de bal. Tänover bereikt de bal nog maar net als eerste. Tänover schiet op doel. Antolik bokst de bal weg.

3e minuut.
Borczuch passt de bal in één keer door. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy passt de bal zonder na te denken. Tänover kan de bal niet met de borst controleren. Tänover draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bunge Frers onderschept slim de pass. Bunge Frers met een sublieme pass. Harris met een sublieme pass. Borczuch is nu in balbezit. Borczuch draait met de bal, schiet en ... Antolik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Tänover verovert de bal door een tackle van achteren. Tänover geeft een lange en hoge pass. Borczuch is nu in balbezit. Borczuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - Mangles FC 1:0

31e minuut.
da Silva Barros is nu in balbezit. Hyslop verovert de bal door een tackle van achteren. Hyslop speelt de bal door. Ivošević is nu in balbezit. Ivošević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schadenfreude - Mangles FC 1:1

42e minuut.
Bunge Frers controleert de bal met de borst. Bunge Frers geeft een lange en hoge pass. Harris geeft een lange en hoge pass. Borczuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Borczuch haalt uit met een fantastische trap. Antolik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schadenfreude 45%, Mangles FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schadenfreude - Mangles FC 1:1

46e minuut.
Jędykiwiecz komt het veld opgelopen. Kuciel komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Tänover bereikt de bal nog maar net als eerste. Peinado begaat een overtreding. Tänover raakt geblesseerd tijdens het duel. Sağlamsoy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Borczuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Borczuch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - Mangles FC 2:1

54e minuut.
Klungelig pakt Ivošević de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masztak. Ivošević raakt geblesseerd tijdens het duel. Hyslop zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ivošević springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schadenfreude - Mangles FC 2:2

54e minuut.
Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Socas rent richting de bal. Masztak begaat een overtreding. Socas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kosman komt het veld opgelopen. Hyslop zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ivošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - Mangles FC 2:3

57e minuut.
Kosman passt de bal zonder na te denken. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy begaat een overtreding. Sağlamsoy krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Sağlamsoy speelt de bal door. Tänover bereikt de bal nog maar net als eerste. Tänover geeft een lange en hoge pass. Harris rent richting de bal. Harris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Peinado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gryglak is nu in balbezit. Harris verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Harris de bal. Harris haalt uit met een fantastische trap. Antolik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Sağlamsoy geeft de bal voor. Borczuch kopt de bal weg. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris geeft de bal voor. Borczuch springt en kopt de bal. Antolik bokst de bal weg.

74e minuut.
Kosman kopt de bal weg. Mihai geeft de bal voor. Jędykiwiecz kopt de bal weg. Hyslop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyslop geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kuciel met een sublieme pass. Mihai kopt de bal weg. Masztak probeert de bal met de borst te controleren. Ivošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošević draait met de bal, schiet en ... Kuciel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Kazanas kopt de bal weg. Sağlamsoy rent richting de bal. Białożyt geeft een lange en hoge pass. Borczuch is nu in balbezit. Borczuch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Ivošević rent richting de bal. Mihai rent richting de bal. Mihai passt de bal met de wreef. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sağlamsoy onderschept slim de pass. Sağlamsoy geeft de bal voor. Harris rent richting de bal. Harris schiet op doel. Antolik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schadenfreude - Mangles FC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schadenfreude 50%, Mangles FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schadenfreude - Mangles FC 3:3