Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-24 22:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Přemysl Kozina Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Gdyńska Arka Pierniki Toruń
5-3-2 Tactiek moja
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 37.3
good Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Błoński geeft een lange en hoge pass. Echevérry kopt de bal weg. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak draait met de bal, schiet en ... Molitorys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ciuciła geeft de bal voor. David kopt de bal weg. Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak onderschept slim de pass. Anasiak draait met de bal, schiet en ... Molitorys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
David is nu in balbezit. David geeft een lange en hoge pass. Namunkura heeft problemen om de bal te vangen. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sadlok geeft een hoge lob. Echevérry rent richting de bal. Echevérry geeft een lange en hoge pass. Anasiak rent richting de bal. Anasiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sadlok trapt de bal weg van het doel. Echevérry kopt de bal weg. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ... Molitorys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Zadwórny de bal. Zadwórny probeert naar een medespeler te passen. Błoński geeft een hoge lob. Anasiak krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ciuciła geeft een hoge lob. David kopt de bal weg. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak haalt uit met een fantastische trap. Molitorys maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Pierniki Toruń 1:0

36e minuut.
Molitorys probeert naar een medespeler te passen. Echevérry kopt de bal weg. Zadwórny heeft problemen om de bal te vangen. Anasiak rent richting de bal. Anasiak haalt uit met een fantastische trap. Molitorys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Anasiak is nu in balbezit. Anasiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Pierniki Toruń 2:0

43e minuut.
Doeltrap. Molitorys trapt de bal weg. Echevérry kopt de bal weg. Anasiak rent richting de bal. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Błoński probeert naar een medespeler te passen. David rent richting de bal. David passt de bal in één keer door. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 24%, Pierniki Toruń 76%.
Gdyńska Arka - Pierniki Toruń 2:0

48e minuut.
Błoński geeft een lange en hoge pass. Domazet kopt de bal weg. Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Anasiak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

52e minuut.
Jánosy geeft een hoge lob. Domazet kopt de bal weg. Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Błoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Echevérry passt de bal zonder na te denken. Jánosy rent richting de bal. Jánosy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Błoński de bal. Błoński geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ul komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. David stond buitenspel. Podżorski komt het veld opgelopen. Rodziewicz komt het veld opgelopen.

85e minuut.
David onderschept slim de pass. David speelt de bal door. Echevérry rent richting de bal. Echevérry heeft problemen om de bal te vangen. Echevérry passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 29%, Pierniki Toruń 71%.
Gdyńska Arka - Pierniki Toruń 2:0