Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-28 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Blue Aztec 2006 A.S. Starchiojd
2016 Tactiek mojo84
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
31.4 gemiddelde waardering 50.9
weak Schieten excellent
weak Passen adequate
poor Verdedigen very good


4e minuut.
Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming passt de bal in één keer door. Lais bereikt de bal nog maar net als eerste. Lais schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - A.S. Starchiojd 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Mecu de bal. Chaveau onderschept slim de pass. Chaveau passt de bal in één keer door. Leming is nu in balbezit. Leming haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Iorga verovert de bal door een tackle van achteren. Iorga passt de bal in één keer door. Kaçar onderschept slim de pass. Croitoru is nu in balbezit. Croitoru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ecevit onderschept slim de pass. Ecevit probeert naar een medespeler te passen. Lais bereikt de bal nog maar net als eerste. Lais schiet op doel. Stângă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - A.S. Starchiojd 0:2

15e minuut.
Ecevit geeft de bal voor. Lais kopt de bal weg. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming verovert de bal door een tackle van achteren. Leming haalt uit met een fantastische trap. Stângă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - A.S. Starchiojd 0:3

16e minuut.
Petrokov met een sublieme pass. Ecevit heeft problemen om de bal te vangen. Ecevit passt de bal met de wreef. Leming rent richting de bal. Leming schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan geeft de bal voor. Leming maakt een snoekduik en kopt de bal. Stângă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - A.S. Starchiojd 0:4

26e minuut.
Dymacz geeft de bal voor. Lais heeft problemen om de bal te vangen. Mecu is nu in balbezit. Lais verovert de bal door een tackle van achteren. Lais draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Sotto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ecevit met een snelle inworp. Lais is nu in balbezit. Lais draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Stângă met een harde bal richting middenveld. Daar is Croitoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymacz geeft de bal voor. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Skořepa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ecevit met een snelle inworp. Lais rent richting de bal. Lais haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Niţu de bal onder controle te krijgen. Stratulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming onderschept slim de pass. Leming haalt uit met een fantastische trap. Stângă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lais rent richting de bal. Lais schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Lais rent richting de bal. Lais passt de bal in één keer door. Leming rent richting de bal. Leming haalt uit met een fantastische trap. Stângă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - A.S. Starchiojd 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 62%, A.S. Starchiojd 38%.
Blue Aztec 2006 - A.S. Starchiojd 0:5

48e minuut.
Drăgan geeft een hoge lob. Dymacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Croitoru rent richting de bal. Leming verovert de bal door een tackle van achteren. Leming draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Stângă met een harde bal richting middenveld. Mecu kopt de bal weg. Dymacz met een sublieme pass. Leming rent richting de bal. Leming schiet op doel. Stângă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Mecu probeert naar een medespeler te passen. Dymacz probeert naar een medespeler te passen. Lais rent richting de bal. Lais draait met de bal, schiet en ... Stângă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - A.S. Starchiojd 0:6

53e minuut.
Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz geeft de bal voor. Daar is Niţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leming is nu in balbezit. Leming schiet op doel. Stângă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skořepa rent richting de bal. Leming onderschept slim de pass. Leming haalt uit met een fantastische trap. Stângă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - A.S. Starchiojd 0:7

55e minuut.
Daar is Skořepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leming is nu in balbezit. Sotto is nu in balbezit. Leming verovert de bal door een tackle van achteren. Leming draait met de bal, schiet en ... Stângă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Drăgan met een sublieme pass. Dymacz rent richting de bal. Dymacz passt de bal in één keer door. Leming is nu in balbezit. Leming draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Chaveau passt de bal in één keer door. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz passt de bal zonder na te denken. Leming rent richting de bal. Leming draait met de bal, schiet en ... Stângă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - A.S. Starchiojd 0:8

62e minuut.
Croitoru passt de bal in één keer door. Lais bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru verovert de bal door een tackle van achteren. Leming verovert de bal door een tackle van achteren. Leming haalt uit met een fantastische trap. Stângă bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Croitoru met een sublieme pass. Klungelig pakt Chaveau de bal. Chaveau speelt de bal door. Lais bereikt de bal nog maar net als eerste. Lais draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - A.S. Starchiojd 0:9

66e minuut.
Kaçar probeert naar een medespeler te passen. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit geeft de bal voor. Leming heeft problemen om de bal te vangen. Leming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Stângă met een harde bal richting middenveld. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit passt de bal met de wreef. Lais bereikt de bal nog maar net als eerste. Lais schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Sotto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ecevit met een snelle inworp. Lais is nu in balbezit. Lais haalt uit met een fantastische trap. Stângă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Mecu kopt de bal weg. Chaveau met een sublieme pass. Dymacz speelt de bal door. Leming is nu in balbezit. Leming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Iorga speelt de bal door. Kaçar geeft een hoge lob. Lais bereikt de bal nog maar net als eerste. Lais schiet op doel. Stângă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Drăgan geeft de bal voor. Iorga probeert de bal aan de voet te houden. Lais kopt de bal weg. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming schiet op doel. Stângă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Dymacz rent richting de bal. Dymacz passt de bal in één keer door. Leming rent richting de bal. Leming draait met de bal, schiet en ... Stângă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Lais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lais schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Lais de bal. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit speelt de bal door. Lais rent richting de bal. Lais draait met de bal, schiet en ... Stângă bokst de bal weg.

82e minuut.
Baltă kopt de bal weg. Dymacz probeert de bal met de borst te controleren. Dymacz speelt de bal door. Leming rent richting de bal. Leming draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ecevit probeert naar een medespeler te passen. Lais rent richting de bal. Lais passt de bal met de wreef. Leming rent richting de bal. Leming draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Skořepa kopt de bal weg. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming haalt uit met een fantastische trap. Stângă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 74%, A.S. Starchiojd 26%.
Blue Aztec 2006 - A.S. Starchiojd 0:9