Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-29 01:28
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Ajinomoto Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
FC Nippon Fancy Free V
FCN2.0 Tactiek MidControl 442
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 39.4
goed Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Trojan rent richting de bal. Ellis onderschept slim de pass. Ellis passt de bal zonder na te denken. Aloisi is nu in balbezit. Aloisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Flaa kopt de bal weg. Troonen rent richting de bal. Troonen passt de bal met de wreef. Moncur bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Aloisi kopt de bal weg. Daar is Doyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trojan rent richting de bal. Prince onderschept slim de pass. Prince draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Marley de bal. Marley speelt de bal door. Critter speelt de bal door. Ellis rent richting de bal. Ellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Fancy Free V 1:0

19e minuut.
Aloisi passt de bal zonder na te denken. Kecker rent richting de bal. Kecker passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ellis de bal. Ellis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Krawężnik is nu in balbezit. Thurman verovert de bal door een tackle van achteren. Thurman passt de bal zonder na te denken. Prince rent richting de bal. Prince haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Marley is nu in balbezit. Marley passt de bal in één keer door. Aloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisi geeft een lange en hoge pass. Prince springt en kopt de bal. Jaśko bokst de bal weg. Ellis is nu in balbezit. Ellis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Fancy Free V 2:0

30e minuut.
Trojan passt de bal zonder na te denken. Dampier geeft de bal voor. Thurman is nu in balbezit. Moncur onderschept slim de pass. Moncur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krawężnik met een snelle inworp. Thurman speelt de bal door. Prince rent richting de bal. Prince draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ellis speelt de bal door. Kecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kecker passt de bal met de wreef. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Fancy Free V 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 34%, Fancy Free V 66%.
FC Nippon - Fancy Free V 3:0

46e minuut.
Platt komt het veld opgelopen. Ring komt het veld opgelopen. de Bock komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Ellis probeert naar een medespeler te passen. Prince rent richting de bal. Prince passt de bal met de wreef. Aloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dampier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dampier geeft een lange en hoge pass. Moncur kopt de bal weg. Klungelig pakt Troonen de bal. Troonen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Platt bereikt de bal nog maar net als eerste. Platt geeft een lange en hoge pass. Ellis rent richting de bal. Ellis geeft de bal voor. Aloisi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bueller komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ellis geeft de bal voor. Daar is Prince, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis schiet op doel. Jaśko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Fancy Free V 4:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palonsaari komt het veld opgelopen. Onstad komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Dampier geeft de bal voor. Moncur is nu in balbezit. Ice bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncur onderschept slim de pass. Moncur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Klungelig pakt Ellis de bal. Ellis met een sublieme pass. Prince rent richting de bal. Prince geeft een hoge lob. Aloisi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Critter passt de bal in één keer door. Daar is Onstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onstad probeert naar een medespeler te passen. Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jaśko met een harde bal richting middenveld. Platt kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alleyne de bal onder controle te krijgen. Moncur rent richting de bal. Moncur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Dampier geeft de bal voor. Moncur kopt de bal weg. Troonen probeert de bal aan de voet te houden. Moncur rent richting de bal. Moncur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 38%, Fancy Free V 62%.
FC Nippon - Fancy Free V 4:0