Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-28 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Squadra Amaron Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Squadra Amaron FC Trozoul
TN DH AH Tactiek 20june
39% Balbezit 61%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 57.2
poor Schieten very good
solid Passen excellent
average Verdedigen excellent


10e minuut.
Joseph kopt de bal weg. Klungelig pakt Garbo de bal. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale haalt uit met een fantastische trap. Frithiofsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - FC Trozoul 0:1

14e minuut.
Kreidinger rent richting de bal. Kreidinger geeft een hoge lob. Joseph kopt de bal weg. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph passt de bal zonder na te denken. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale draait met de bal, schiet en ... Mancipe probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Preguiça zal de hoekschop nemen. Grün maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Saidullah speelt de bal door. Testori is nu in balbezit. Testori passt de bal in één keer door. Bale is nu in balbezit. Bale haalt uit met een fantastische trap. Frithiofsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grün rent richting de bal. Grün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - FC Trozoul 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Amaron 57%, FC Trozoul 43%.
Squadra Amaron - FC Trozoul 0:2

47e minuut.
Palev springt en kopt de bal. Domagała bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagała geeft de bal voor. Grün is nu in balbezit. Grün draait met de bal, schiet en ... Frithiofsson bokst de bal weg. Daar is Garbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bale is nu in balbezit. Bale haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - FC Trozoul 0:3

48e minuut.
Palev met een sublieme pass. Klungelig pakt Roze de bal. Bale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roze wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Roze kan niet meer verder spelen. Jabr komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Roztoczański passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rotaru met een snelle inworp. Zubiri geeft een hoge lob. Palev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Zubiri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kreidinger. Zubiri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rotaru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Domagała heeft problemen om de bal te vangen. Palev is nu in balbezit. Palev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Domagała heeft problemen om de bal te vangen. Palev bereikt de bal nog maar net als eerste. Palev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Polacsik passt de bal zonder na te denken. Joseph heeft problemen om de bal te vangen. Joseph geeft de bal voor. Bale krijgt zijn hoofd ertegen. Frithiofsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - FC Trozoul 0:4

66e minuut.
Bale is nu in balbezit. Frater bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale verovert de bal door een tackle van achteren. Bale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - FC Trozoul 0:5

66e minuut.
Palev speelt de bal door. Jabr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale onderschept slim de pass. Bale haalt uit met een fantastische trap. Frithiofsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Polacsik rent richting de bal. Polacsik probeert naar een medespeler te passen. Preguiça is nu in balbezit. Preguiça geeft de bal voor. Bale is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Preguiça geeft een lange en hoge pass. Polacsik kopt de bal weg. Bale heeft problemen om de bal te vangen. Bale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - FC Trozoul 0:6

81e minuut.
Mancipe geeft een lange en hoge pass. Palev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Grava maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bale rent richting de bal. Bale haalt uit met een fantastische trap. Frithiofsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Domagała geeft een lange en hoge pass. Bale is nu in balbezit. Klungelig pakt Bale de bal. Bale schiet op doel. Frithiofsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - FC Trozoul 0:7

90e minuut.
Klungelig pakt Frater de bal. Frater geeft een lange en hoge pass. Bale is nu in balbezit. Bale draait met de bal, schiet en ... Frithiofsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Amaron 54%, FC Trozoul 46%.
Squadra Amaron - FC Trozoul 0:7