Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Młodzi Wilcy FC PowerShell
343 Tactiek Shell3
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.6 gemiddelde waardering 41.9
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


4e minuut.
Keseciler kopt de bal weg. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte passt de bal zonder na te denken. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarsur verovert de bal door een tackle van achteren. Skrocki begaat een overtreding. Skrocki krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Osowski geeft een hoge lob. Bzdęga kopt de bal weg. Łażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łażewski geeft een hoge lob. Chişcanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tiuryn trapt de bal weg van het doel. Şoneriu speelt de bal door. Daar is Chişcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Şoneriu de bal onder controle te krijgen. Fenkanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu onderschept slim de pass. Şoneriu passt de bal zonder na te denken. Chişcanu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aerts neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu geeft een hoge lob. Belmonte maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Malnar kopt de bal weg. Klungelig pakt Baj de bal. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Wilcy - FC PowerShell 0:1

24e minuut.
Aerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aerts geeft een hoge lob. Osowski heeft problemen om de bal te vangen. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. Tiuryn bokst de bal weg. Osowski rent richting de bal. Osowski geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Belmonte zal de hoekschop nemen. Chişcanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Wilcy - FC PowerShell 0:2

25e minuut.
Klungelig pakt Białek de bal. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte passt de bal met de wreef. Malnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Malnar passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Wilcy - FC PowerShell 0:3

27e minuut.
Bzdęga verovert de bal door een tackle van achteren. Keseciler verovert de bal door een tackle van achteren. Keseciler geeft een lange en hoge pass. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel. Tiuryn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Baj met een sublieme pass. Klungelig pakt Keseciler de bal. Keseciler speelt de bal door. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. Tiuryn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Wilcy - FC PowerShell 0:4

35e minuut.
Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białek passt de bal zonder na te denken. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... Tiuryn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Wilcy - FC PowerShell 0:5

38e minuut.
Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu passt de bal met de wreef. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Osowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. Tiuryn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Osowski kopt de bal weg. Şoneriu probeert de bal met de borst te controleren. Şoneriu passt de bal zonder na te denken. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Wilcy - FC PowerShell 0:6

44e minuut.
Fenkanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenkanin passt de bal met de wreef. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel. Tiuryn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Wilcy - FC PowerShell 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Wilcy 74%, FC PowerShell 26%.
Młodzi Wilcy - FC PowerShell 0:7

51e minuut.
Inworp. Aerts met een snelle inworp. Fenkanin controleert de bal met de borst. Keseciler is nu in balbezit. Keseciler geeft een hoge lob. Tiuryn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Wilcy - FC PowerShell 0:8

54e minuut.
Trempala heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte probeert naar een medespeler te passen. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Wilcy - FC PowerShell 0:9

56e minuut.
Şoneriu verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu passt de bal met de wreef. Belmonte rent richting de bal. Belmonte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tiuryn bokst de bal weg.

57e minuut.
Keseciler speelt de bal door. Belmonte heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte passt de bal zonder na te denken. Daar is Łażewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łażewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu is nu in balbezit. Belmonte geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chişcanu de bal. Chişcanu schiet op doel. Tiuryn bokst de bal weg.

67e minuut.
Keseciler passt de bal zonder na te denken. Łażewski rent richting de bal. Belmonte geeft de bal voor. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Aerts de bal. Aerts passt de bal zonder na te denken. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... Tiuryn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Wilcy - FC PowerShell 0:10

72e minuut.
Fenkanin kopt de bal weg. Łażewski rent richting de bal. Łażewski passt de bal in één keer door. Daar is Belmonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belmonte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Wilcy - FC PowerShell 0:11

74e minuut.
Trempala bereikt de bal nog maar net als eerste. Trempala geeft een hoge lob. Łażewski controleert de bal met de borst. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte draait met de bal, schiet en ... Tiuryn bokst de bal weg. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte draait met de bal, schiet en ... Tiuryn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Wilcy - FC PowerShell 0:12

75e minuut.
Bzdęga met een sublieme pass. Daar is Skrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Malnar passt de bal zonder na te denken. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga passt de bal in één keer door. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belmonte rent richting de bal. Belmonte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Belmonte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şoneriu probeert naar een medespeler te passen. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Şoneriu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baj. Şoneriu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malnar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Wilcy - FC PowerShell 0:13

90e minuut.
Fenkanin passt de bal zonder na te denken. Łażewski speelt de bal door. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Wilcy - FC PowerShell 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Wilcy 74%, FC PowerShell 26%.
Młodzi Wilcy - FC PowerShell 0:14