Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACFOREVERAB K.S. Odra Głogów
Sex Tactiek 3`
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 43.6
good Schieten excellent
good Passen adequate
average Verdedigen weak


1e minuut.
Rydzyk passt de bal in één keer door. Trâmbiţaş heeft problemen om de bal te vangen. Edge tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Edge krijgt een gele kaart. Trâmbiţaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pérez Rodríguez rent richting de bal. Pérez Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Fehlisch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - K.S. Odra Głogów 0:1

4e minuut.
Rydzyk geeft een lange en hoge pass. Blacha met een sublieme pass. Pérez Rodríguez kopt de bal weg. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez onderschept slim de pass. Pérez Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Daar is Trâmbiţaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trâmbiţaş haalt uit met een fantastische trap. Fehlisch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - K.S. Odra Głogów 0:2

7e minuut.
Anthonissen met een sublieme pass. Madariaga rent richting de bal. Madariaga geeft een hoge lob. Apostu rent richting de bal. Apostu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez onderschept slim de pass. Pérez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - K.S. Odra Głogów 0:3

23e minuut.
Pérez Rodríguez is nu in balbezit. Pérez Rodríguez met een sublieme pass. Trâmbiţaş is nu in balbezit. Trâmbiţaş haalt uit met een fantastische trap. Fehlisch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - K.S. Odra Głogów 0:4

32e minuut.
Zgaga met een sublieme pass. Geleta met een sublieme pass. Zgaga met een sublieme pass. Pérez Rodríguez rent richting de bal. Pérez Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Trâmbiţaş is nu in balbezit. Trâmbiţaş draait met de bal, schiet en ... Fehlisch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - K.S. Odra Głogów 0:5

44e minuut.
Lin speelt de bal door. Weberg rent richting de bal. Apostu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Apostu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Weberg raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Geleta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACFOREVERAB 64%, K.S. Odra Głogów 36%.
ACFOREVERAB - K.S. Odra Głogów 0:5

48e minuut.
Eidenberger geeft de bal voor. Weberg rent richting de bal. Rydzyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rydzyk krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Pérez Rodríguez kopt de bal weg. Klungelig pakt Anthonissen de bal. Weberg probeert naar een medespeler te passen. Trâmbiţaş is nu in balbezit. Trâmbiţaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - K.S. Odra Głogów 0:6

57e minuut.
Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - K.S. Odra Głogów 0:7

62e minuut.
bin Jamaluddin met een sublieme pass. Zgaga speelt de bal door. Trâmbiţaş is nu in balbezit. Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - K.S. Odra Głogów 0:8

64e minuut.
Zgaga heeft problemen om de bal te vangen. Zgaga probeert naar een medespeler te passen. Dulański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Madariaga de bal. Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Madariaga begaat een overtreding. Madariaga krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Pérez Rodríguez passt de bal in één keer door. Trâmbiţaş rent richting de bal. Anthonissen begaat een overtreding. Anthonissen krijgt een gele kaart. Trâmbiţaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Zgaga wilt de vrije trap nemen. Fehlisch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACFOREVERAB 49%, K.S. Odra Głogów 51%.
ACFOREVERAB - K.S. Odra Głogów 0:8