Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Leskowiec Biało czerwone diably
Normal Tactiek 14321
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 40.6
poor Schieten good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


8e minuut.
Valomäki is nu in balbezit. Valomäki met een sublieme pass. Kakuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuja probeert naar een medespeler te passen. Składak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Charnock is nu in balbezit. Charnock passt de bal zonder na te denken. Míček speelt de bal door. Ratyński rent richting de bal. Ratyński haalt uit met een fantastische trap. Moskal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Valomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Valomäki geeft de bal voor. Kakuja heeft problemen om de bal te vangen. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leskowiec - Biało czerwone diably 0:1

27e minuut.
Inworp. Míček met de inworp. Głazowski is nu in balbezit. Charnock verovert de bal door een tackle van achteren. Charnock geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Grochal geeft een hoge lob. Składak geeft een hoge lob. Nawrocik probeert de bal aan de voet te houden. Składak rent richting de bal. Składak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak passt de bal met de wreef. Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński haalt uit met een fantastische trap. Moskal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leskowiec - Biało czerwone diably 0:2

36e minuut.
Valomäki is nu in balbezit. Valomäki passt de bal met de wreef. Ratyński rent richting de bal. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak haalt uit met een fantastische trap. Moskal bokst de bal weg. Ratyński rent richting de bal. Ratyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leskowiec - Biało czerwone diably 0:3

39e minuut.
Grochal passt de bal zonder na te denken. Ratyński rent richting de bal. Ratyński passt de bal in één keer door. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leskowiec - Biało czerwone diably 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leskowiec 73%, Biało czerwone diably 27%.
FC Leskowiec - Biało czerwone diably 0:4

46e minuut.
Złomek komt het veld opgelopen. Hajduković komt het veld opgelopen. Çamoğlu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ratyński passt de bal zonder na te denken. Złomek is nu in balbezit. Złomek passt de bal zonder na te denken. Składak is nu in balbezit. Składak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Hajduković geeft een hoge lob. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek passt de bal met de wreef. Składak rent richting de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Złomek geeft de bal voor. Składak kopt de bal weg. Kakuja heeft problemen om de bal te vangen. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Kakuja verovert de bal door een tackle van achteren. Kakuja passt de bal zonder na te denken. Hobbock probeert naar een medespeler te passen. Ratyński rent richting de bal. Ratyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Grochal passt de bal zonder na te denken. Kakuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuja passt de bal in één keer door. Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leskowiec - Biało czerwone diably 0:5

61e minuut.
Charnock geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nienartowicz de bal. Ratyński rent richting de bal. Ratyński schiet op doel. Moskal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leskowiec - Biało czerwone diably 0:6

66e minuut.
Moskal probeert naar een medespeler te passen. Çamoğlu kopt de bal weg. Nienartowicz kan de bal niet met de borst controleren. Ratyński rent richting de bal. Ratyński haalt uit met een fantastische trap. Moskal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński draait met de bal, schiet en ... Moskal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Kopania de bal. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński schiet op doel. Moskal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leskowiec - Biało czerwone diably 0:7

70e minuut.
Złomek passt de bal met de wreef. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak speelt de bal door. Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński schiet op doel. Moskal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Moskal speelt de bal door. Charnock kopt de bal weg. Klungelig pakt Składak de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap. Moskal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leskowiec - Biało czerwone diably 0:8

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Złomek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çamoğlu speelt de bal door. Składak is nu in balbezit. Składak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Złomek met een sublieme pass. Kakuja is nu in balbezit. Kakuja passt de bal met de wreef. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leskowiec - Biało czerwone diably 0:9

79e minuut.
Çamoğlu speelt de bal door. Kakuja rent richting de bal. Rzędzian rent richting de bal. Kakuja onderschept slim de pass. Kakuja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Złomek heeft problemen om de bal te vangen. Złomek met een sublieme pass. Daar is Składak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak draait met de bal, schiet en ... Wiercioch probeert de bal aan de voet te houden. Moskal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Składak rent richting de bal. Składak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leskowiec - Biało czerwone diably 0:10

86e minuut.
Grochal met de inworp. Çamoğlu rent richting de bal. Çamoğlu geeft een lange en hoge pass. Składak springt en kopt de bal. Moskal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leskowiec - Biało czerwone diably 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leskowiec 81%, Biało czerwone diably 19%.
FC Leskowiec - Biało czerwone diably 0:11