Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tasc Islington Indifference
Normal Tactiek 352_OFF_WIDE_v1
35% Balbezit 65%
89% Spel op eigen helft 11%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 47.7
poor Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Klungelig pakt Smithe de bal. Hartley verovert de bal door een tackle van achteren. Hartley speelt de bal door. Roza bereikt de bal nog maar net als eerste. Roza schiet op doel. Lucas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lynch trapt de bal weg van het doel. Daar is Wilson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartley speelt de bal door. Roza bereikt de bal nog maar net als eerste. Roza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Meads trapt de bal weg van het doel. Berry kopt de bal weg. Chi Yiu is nu in balbezit. Chi Yiu schiet op doel. Lucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Islington Indifference 0:1

12e minuut.
Hartley rent richting de bal. Hartley passt de bal zonder na te denken. Roza is nu in balbezit. Roza draait met de bal, schiet en ... Lucas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Lucas trapt de bal weg van het doel. Sumner kopt de bal weg. Roza rent richting de bal. Roza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Atkins met een sublieme pass. Sumner rent richting de bal. Sumner passt de bal met de wreef. Roza bereikt de bal nog maar net als eerste. Roza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Smithe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berry met de inworp. Chi Yiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Yiu schiet op doel. Lucas bokst de bal weg.

20e minuut.
Knight rent richting de bal. Knight geeft een hoge lob. Chi Yiu is nu in balbezit. Chi Yiu haalt uit met een fantastische trap. McCallum probeert de bal aan de voet te houden. Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Islington Indifference 0:2

22e minuut.
Sumner rent richting de bal. Sumner speelt de bal door. Price speelt de bal door. Chi Yiu rent richting de bal. Chi Yiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Smithe geeft de bal voor. Walton kopt de bal weg. Hartley speelt de bal door. Chi Yiu heeft problemen om de bal te vangen. Chi Yiu haalt uit met een fantastische trap. Lucas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Price met een sublieme pass. Berry rent richting de bal. Berry passt de bal in één keer door. Chi Yiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Yiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lucas trapt de bal weg. Price probeert naar een medespeler te passen. Chi Yiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Yiu schiet op doel. Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Islington Indifference 0:3

44e minuut.
Roza heeft problemen om de bal te vangen. Hartley rent richting de bal. Hartley met een sublieme pass. Chi Yiu rent richting de bal. Chi Yiu schiet op doel. Lucas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Sumner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumner geeft de bal voor. Daar is McCallum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Yiu rent richting de bal. Chi Yiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Islington Indifference 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tasc 89%, Islington Indifference 11%.
tasc - Islington Indifference 0:4

46e minuut.
Roza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meads rent richting de bal. Roza onderschept slim de pass. Roza haalt uit met een fantastische trap. Lucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Islington Indifference 0:5

49e minuut.
Hartley is nu in balbezit. Hartley probeert naar een medespeler te passen. Price speelt de bal door. Daar is Chi Yiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Yiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Lucas trapt de bal weg van het doel. Berry kopt de bal weg. Chi Yiu is nu in balbezit. Chi Yiu haalt uit met een fantastische trap. Lucas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Islington Indifference 0:6

51e minuut.
Kunshan komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Roza rent richting de bal. Roza geeft een lange en hoge pass. Atkins heeft problemen om de bal te vangen. Kunshan rent richting de bal. Kunshan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Islington Indifference 0:7

53e minuut.
Cowan komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Price speelt de bal door. Kunshan is nu in balbezit. Kunshan probeert naar een medespeler te passen. Roza bereikt de bal nog maar net als eerste. Roza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hartley rent richting de bal. Hartley probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kunshan de bal. Kunshan haalt uit met een fantastische trap. Lucas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Islington Indifference 0:8

63e minuut.
Price passt de bal zonder na te denken. Berry rent richting de bal. Berry probeert naar een medespeler te passen. Kunshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunshan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Islington Indifference 0:9

66e minuut.
Hartley passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roza de bal. Hartley probeert naar een medespeler te passen. Kunshan rent richting de bal. Kunshan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Berry met een sublieme pass. Kunshan rent richting de bal. Kunshan passt de bal in één keer door. Hartley is nu in balbezit. Hartley geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Lucas met een harde bal richting middenveld. Price kopt de bal weg. Kunshan is nu in balbezit. Kunshan haalt uit met een fantastische trap. Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Knight is nu in balbezit. Knight geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kunshan de bal. Kunshan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Islington Indifference 0:10

75e minuut.
Roza rent richting de bal. Hartley is nu in balbezit. Hartley passt de bal met de wreef. Knight rent richting de bal. Knight draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
McCallum geeft een hoge lob. Paston kopt de bal weg. Kunshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunshan haalt uit met een fantastische trap. Lucas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Islington Indifference 0:11

89e minuut.
Price speelt de bal door. Klungelig pakt Knight de bal. Knight probeert naar een medespeler te passen. Sumner is nu in balbezit. Sumner geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kunshan is nu in balbezit. Kunshan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - Islington Indifference 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tasc 89%, Islington Indifference 11%.
tasc - Islington Indifference 0:12