Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozkurtlar Moo FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
16 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Cancela geeft een hoge lob. Daar is Gillispie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broome probeert naar een medespeler te passen. Ching is nu in balbezit. Ching haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Trump heeft problemen om de bal te vangen. Wyler verovert de bal door een tackle van achteren. Wyler speelt de bal door. Ching rent richting de bal. Ching schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozkurtlar - Moo FC 0:1

9e minuut.
Cancela verovert de bal door een tackle van achteren. Cancela probeert naar een medespeler te passen. Broome bereikt de bal nog maar net als eerste. Broome geeft de bal voor. O`Neil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
O`Neil trapt de bal weg. Urrutia kopt de bal weg. Klungelig pakt Wyler de bal. Gentry rent richting de bal. Gentry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bozkurtlar - Moo FC 1:1

17e minuut.
Broome verovert de bal door een tackle van achteren. Broome passt de bal zonder na te denken. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching is nu in balbezit. Ching schiet op doel. O`Neil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trump is nu in balbezit. Trump passt de bal met de wreef. Gillispie met een sublieme pass. Broome bereikt de bal nog maar net als eerste. Broome schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fregosi rent richting de bal. Gillispie onderschept slim de pass. David begaat een overtreding. Gillispie raakt geblesseerd tijdens het duel. Nicholas met een snel genomen vrije trap. McDowell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Trump heeft problemen om de bal te vangen. Wyler speelt de bal door. Daar is Ching, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ching draait met de bal, schiet en ... O`Neil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozkurtlar - Moo FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozkurtlar 65%, Moo FC 35%.
Bozkurtlar - Moo FC 1:2

47e minuut.
Cila geeft een lange en hoge pass. Gillispie is nu in balbezit. Fregosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fregosi krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Perfect geeft de bal voor. Broome kopt de bal weg. Izzo rent richting de bal. Ching onderschept slim de pass. Ching haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Cila geeft een lange en hoge pass. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullan geeft de bal voor. Gentry is nu in balbezit. Gentry haalt uit met een fantastische trap. McDowell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bozkurtlar - Moo FC 2:2

68e minuut.
Broome onderschept slim de pass. Broome met een sublieme pass. Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching rent richting de bal. Ching haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Izzo kopt de bal weg. Nicholas is nu in balbezit. Nicholas passt de bal in één keer door. Gentry is nu in balbezit. Gentry draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wyler rent richting de bal. Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia met een sublieme pass. Gentry heeft problemen om de bal te vangen. Gentry schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozkurtlar 59%, Moo FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bozkurtlar - Moo FC 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

104e minuut.
Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo geeft een hoge lob. Cila is nu in balbezit. Gentry verovert de bal door een tackle van achteren. Gentry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozkurtlar 53%, Moo FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bozkurtlar - Moo FC 2:2

109e minuut.
Cancela rent richting de bal. Nicholas verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholas passt de bal met de wreef. Gentry is nu in balbezit. Gentry draait met de bal, schiet en ... McDowell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozkurtlar 58%, Moo FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bozkurtlar - Moo FC 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Ching kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. O`Neil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozkurtlar - Moo FC 2:3
---
Gentry neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bozkurtlar - Moo FC 3:3
---
Broome neemt een korte aanloop naar de penalty stip. O`Neil bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozkurtlar - Moo FC 3:4
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Urrutia neemt zijn aanloop. McDowell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Lander neemt een korte aanloop naar de penalty stip. O`Neil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozkurtlar - Moo FC 3:5
---
Sharpe neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Wyler legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Trump legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozkurtlar - Moo FC 4:5
---
Cancela neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozkurtlar - Moo FC 4:6
---