Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlackBird Fancy Free V
Normal Tactiek MidControl 442
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 46.3
weak Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Flaa speelt de bal door. Caro geeft een lange en hoge pass. Troonen kopt de bal weg. Moncur bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncur draait met de bal, schiet en ... Paal! de Bock geeft een lange en hoge pass. Moncur maakt een snoekduik en kopt de bal. Troonen is nu in balbezit. Troonen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Troonen schiet op doel. Klungelig pakt Dreyfus de bal. Ironside speelt de bal door. Moncur rent richting de bal. Moncur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBird - Fancy Free V 0:1

18e minuut.
Ironside bereikt de bal nog maar net als eerste. Ironside passt de bal zonder na te denken. Alsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncur verovert de bal door een tackle van achteren. Moncur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBird - Fancy Free V 0:2

21e minuut.
Ironside rent richting de bal. Grant rent richting de bal. Ironside verovert de bal door een tackle van achteren. Ironside geeft een lange en hoge pass. Moncur springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBird - Fancy Free V 0:3

22e minuut.
Moncur onderschept slim de pass. Moncur met een sublieme pass. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBird - Fancy Free V 0:4

26e minuut.
Ironside met een sublieme pass. de Bock rent richting de bal. de Bock passt de bal met de wreef. Moncur bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBird - Fancy Free V 0:5

31e minuut.
Daar is Platt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Platt speelt de bal door. Troonen rent richting de bal. Troonen schiet op doel. Gaven probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Forenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncur onderschept slim de pass. Moncur met een sublieme pass. Troonen is nu in balbezit. Troonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBird - Fancy Free V 0:6

37e minuut.
Troonen rent richting de bal. Troonen passt de bal met de wreef. Moncur is nu in balbezit. Moncur haalt uit met een fantastische trap. Forenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBird - Fancy Free V 0:7

42e minuut.
Morgan speelt de bal door. de Bock rent richting de bal. de Bock met een sublieme pass. Moncur rent richting de bal. Moncur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moncur is nu in balbezit. Moncur geeft de bal voor. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackBird 61%, Fancy Free V 39%.
BlackBird - Fancy Free V 0:7

48e minuut.
Troonen speelt de bal door. Alsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncur verovert de bal door een tackle van achteren. Moncur draait met de bal, schiet en ... Forenza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBird - Fancy Free V 0:8

50e minuut.
Troonen onderschept slim de pass. Troonen passt de bal met de wreef. Moncur is nu in balbezit. Moncur draait met de bal, schiet en ... Alsman probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Grant is nu in balbezit. Ironside onderschept slim de pass. Ironside met een sublieme pass. Troonen rent richting de bal. Troonen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Troonen rent richting de bal. Troonen passt de bal met de wreef. Moncur is nu in balbezit. Moncur schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alsman de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
de Bock geeft een lange en hoge pass. Daar is Moncur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncur is nu in balbezit. Moncur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Forenza trapt de bal weg van het doel. Platt kopt de bal weg. Moncur bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen rent richting de bal. Troonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBird - Fancy Free V 0:9

60e minuut.
Ironside geeft een lange en hoge pass. Grant kopt de bal weg. Moncur rent richting de bal. Moncur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBird - Fancy Free V 0:10

61e minuut.
Ironside rent richting de bal. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ironside probeert naar een medespeler te passen. Moncur rent richting de bal. Moncur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ironside met een sublieme pass. Daar is Troonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troonen passt de bal in één keer door. Daar is Moncur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moncur draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Forenza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Morgan de bal. Trojan met een sublieme pass. Moncur bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Moncur is nu in balbezit. Moncur passt de bal in één keer door. Troonen rent richting de bal. Troonen schiet op doel. Forenza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Ironside geeft een hoge lob. Forenza speelt de bal door. de Bock kopt de bal weg. Moncur rent richting de bal. Moncur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBird - Fancy Free V 0:11

75e minuut.
Grant speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Platt met de inworp. Daar is Ironside, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ironside geeft de bal voor. Forenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moncur is nu in balbezit. Moncur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBird - Fancy Free V 0:12

77e minuut.
Ironside speelt de bal door. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen passt de bal met de wreef. Moncur rent richting de bal. Moncur draait met de bal, schiet en ... Forenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBird - Fancy Free V 0:13

79e minuut.
Ijaz is nu in balbezit. Ijaz met een sublieme pass. Daar is Farrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moncur rent richting de bal. Moncur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBird - Fancy Free V 0:14

80e minuut.
Platt met een snelle inworp. Ironside geeft de bal voor. Alsman kopt de bal weg. Troonen rent richting de bal. Troonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Grant de bal. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen passt de bal zonder na te denken. Moncur rent richting de bal. Moncur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Ironside bereikt de bal nog maar net als eerste. Ironside geeft een hoge lob. Daar is Alsman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moncur is nu in balbezit. Moncur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlackBird - Fancy Free V 0:15

85e minuut.
Gaven probeert de bal aan de voet te houden. Moncur is nu in balbezit. Moncur geeft de bal voor. Troonen springt en kopt de bal. Klungelig pakt Alsman de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ironside is nu in balbezit. Ironside passt de bal met de wreef. Moncur bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dampier kopt de bal weg. Ironside bereikt de bal nog maar net als eerste. Ironside passt de bal in één keer door. Moncur is nu in balbezit. Moncur schiet op doel. Forenza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlackBird 85%, Fancy Free V 15%.
BlackBird - Fancy Free V 0:15