Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felix Saints Danube Delta
Normal Tactiek Combat
35% Balbezit 65%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 70
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 55.6
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen uitmuntend
hopeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Frunză rent richting de bal. Frunză passt de bal zonder na te denken. Marin rent richting de bal. Grămadă verovert de bal door een tackle van achteren. Grămadă schiet op doel. Paal!

3e minuut.
Luntraru kopt de bal weg. Frunză met een sublieme pass. Iorga heeft problemen om de bal te vangen. Tache is nu in balbezit. Tache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Tuszyński met een snelle inworp. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă geeft de bal voor. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:1

4e minuut.
Frunză speelt de bal door. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan passt de bal met de wreef. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:2

6e minuut.
Ciocan passt de bal zonder na te denken. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă passt de bal met de wreef. Tache rent richting de bal. Tache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:3

7e minuut.
Turcu speelt de bal door. Băboiescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tache. Băboiescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Băboiescu kan niet meer verder spelen. Silaghi komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Frunză speelt de bal door. Grămadă rent richting de bal. Grămadă passt de bal in één keer door. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:4

12e minuut.
Iorga probeert naar een medespeler te passen. Tuszyński rent richting de bal. Tuszyński geeft een lange en hoge pass. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Plumb trapt de bal weg van het doel. Cincă heeft problemen om de bal te vangen. Cincă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tache de bal. Tache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ciocan verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocan passt de bal in één keer door. Tuszyński probeert naar een medespeler te passen. Tache rent richting de bal. Tache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ciocan geeft een hoge lob. Frunză kopt de bal weg. Tache rent richting de bal. Tache haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Iorga de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciocan zal de hoekschop nemen. Tache krijgt zijn hoofd ertegen. Plumb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Cincă kopt de bal weg. Grămadă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turcu is nu in balbezit. Grămadă onderschept slim de pass. Grămadă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:5

23e minuut.
Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză passt de bal zonder na te denken. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Iorga de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:6

25e minuut.
Iorga heeft problemen om de bal te vangen. Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză passt de bal met de wreef. Grămadă rent richting de bal. Grămadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:7

25e minuut.
Hâldan met een sublieme pass. Klungelig pakt Crivac de bal. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:8

27e minuut.
Grămadă rent richting de bal. Grămadă geeft de bal voor. Tache is nu in balbezit. Tache schiet op doel. Plumb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:9

29e minuut.
Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză passt de bal zonder na te denken. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. Iorga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:10

32e minuut.
Klungelig pakt Silaghi de bal. Frunză is nu in balbezit. Frunză geeft een lange en hoge pass. Tache heeft problemen om de bal te vangen. Tache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Silaghi rent richting de bal. Tache verovert de bal door een tackle van achteren. Tache schiet op doel. Iorga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plumb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:11

36e minuut.
Klungelig pakt Hâldan de bal. Cincă onderschept slim de pass. Cincă probeert naar een medespeler te passen. Tache heeft problemen om de bal te vangen. Tache haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Silaghi rent richting de bal. Tuszyński onderschept slim de pass. Tuszyński probeert naar een medespeler te passen. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Grămadă de bal. Grămadă probeert naar een medespeler te passen. Tache is nu in balbezit. Tache schiet op doel. Plumb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:12

42e minuut.
Bădescu probeert de bal aan de voet te houden. Tache rent richting de bal. Grămadă rent richting de bal. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bădescu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Plumb probeert naar een medespeler te passen. Cincă kopt de bal weg. Grămadă rent richting de bal. Grămadă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Saints 90%, Danube Delta 10%.
Felix Saints - Danube Delta 0:12

48e minuut.
Cincă is nu in balbezit. Cincă passt de bal in één keer door. Ciocan rent richting de bal. Ciocan geeft een lange en hoge pass. Frunză maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Frunză onderschept slim de pass. Frunză probeert naar een medespeler te passen. Tache rent richting de bal. Tache draait met de bal, schiet en ... Plumb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:13

52e minuut.
Tuszyński speelt de bal door. Tache rent richting de bal. Tache passt de bal met de wreef. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ciocan rent richting de bal. Ciocan geeft de bal voor. Iorga is nu in balbezit. Tache verovert de bal door een tackle van achteren. Tache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Crivac rent richting de bal. Jullien verovert de bal door een tackle van achteren. Jullien geeft de bal voor. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Cincă is nu in balbezit. Cincă geeft een hoge lob. Tache kopt de bal weg. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Plumb niet meer kan verder spelen. Tilea komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Cincă passt de bal in één keer door. Ciocan speelt de bal door. Tuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuszyński geeft de bal voor. Tache springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:14

59e minuut.
Hâldan met een sublieme pass. Crivac rent richting de bal. Grămadă onderschept slim de pass. Grămadă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tilea trapt de bal weg van het doel. Cincă kopt de bal weg. Klungelig pakt Marin de bal. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Doeltrap. Bădescu met een harde bal richting middenveld. Cincă kopt de bal weg. Grămadă rent richting de bal. Grămadă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:15

64e minuut.
Cincă speelt de bal door. Ciocan met een sublieme pass. Frunză probeert naar een medespeler te passen. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Turcu met een sublieme pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocan geeft een lange en hoge pass. Tache krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Frunză speelt de bal door. Tache rent richting de bal. Tache geeft de bal voor. Grămadă rent richting de bal. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. Tilea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:16

69e minuut.
Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuszyński geeft een lange en hoge pass. Bădescu kopt de bal weg. Tache probeert de bal aan de voet te houden. Tache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Luntraru kopt de bal weg. Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Tache de bal onder controle te krijgen. Tache schiet op doel. Tilea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Silaghi heeft problemen om de bal te vangen. Bădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă verovert de bal door een tackle van achteren. Grămadă schiet op doel. Tilea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Ciocan heeft problemen om de bal te vangen. Ciocan probeert naar een medespeler te passen. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache schiet op doel. Iorga probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Cincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuszyński is nu in balbezit. Tuszyński geeft de bal voor. Grămadă rent richting de bal. Grămadă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cincă probeert naar een medespeler te passen. Frunză probeert de bal aan de voet te houden. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:17

79e minuut.
Tuszyński met een sublieme pass. Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză geeft de bal voor. Tache heeft problemen om de bal te vangen. Tache schiet op doel. Tilea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iorga heeft problemen om de bal te vangen. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Frunză passt de bal met de wreef. Tache rent richting de bal. Tache probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grămadă de bal. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. Tilea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Saints - Danube Delta 0:18

83e minuut.
Ciocan passt de bal met de wreef. Tuszyński rent richting de bal. Tuszyński passt de bal zonder na te denken. Tache rent richting de bal. Tache haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Craia met een sublieme pass. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan probeert naar een medespeler te passen. Grămadă heeft problemen om de bal te vangen. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Grămadă geeft een hoge lob. Klungelig pakt Frunză de bal. Frunză passt de bal met de wreef. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Saints 85%, Danube Delta 15%.
Felix Saints - Danube Delta 0:18