Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bimmisti A.S.C.Sorso
343 Tactiek Nuova
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Fusti kopt de bal weg. Wachowicz is nu in balbezit. Lunardello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lunardello krijgt een gele kaart. Wachowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wachowicz komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Mallao krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Carafoli trapt de bal weg van het doel. Daar is Fabrizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusti probeert naar een medespeler te passen. Mallao bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ladoni rent richting de bal. Gotti geeft een hoge lob. Pettinaro kopt de bal weg. Fusti probeert de bal aan de voet te houden. Fusti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Lunardello probeert de bal aan de voet te houden. Mallao rent richting de bal. Gobbo begaat een overtreding. Mallao raakt geblesseerd tijdens het duel. Baldanzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anzuini bokst de bal weg.

36e minuut.
Fusti passt de bal in één keer door. Mallao rent richting de bal. Mallao probeert naar een medespeler te passen. Mallao is nu in balbezit. Mallao schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bimmisti 64%, A.S.C.Sorso 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bimmisti - A.S.C.Sorso 0:0

58e minuut.
Fusti met een snelle inworp. Mallao probeert de bal met de borst te controleren. Mallao bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallao draait met de bal, schiet en ... Anzuini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bimmisti - A.S.C.Sorso 0:1

61e minuut.
Gagnor geeft de bal voor. Inworp. Wachowicz met de inworp. Daar is Mallao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mallao geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Gotti met een sublieme pass. Wachowicz is nu in balbezit. Wachowicz passt de bal in één keer door. Mallao rent richting de bal. Mallao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Mallao de bal. Carafoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carafoli passt de bal met de wreef. Mallao bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bimmisti 64%, A.S.C.Sorso 36%.
Bimmisti - A.S.C.Sorso 0:1