Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Sportiva 1983 RINGHIOBOYZ
Normal Tactiek NT.5113.Kin
51% Balbezit 49%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
21 gemiddelde waardering 38.4
poor Schieten adequate
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Ardizio rent richting de bal. Giannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini probeert naar een medespeler te passen. Agus bereikt de bal nog maar net als eerste. Agus draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Sportiva 1983 - RINGHIOBOYZ 0:1

10e minuut.
Ardizio geeft de bal voor. Inworp. Giannini met de inworp. Bottiglio rent richting de bal. Bottiglio geeft de bal voor. Foschiatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Beato de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sportiva 1983 - RINGHIOBOYZ 0:2

16e minuut.
Delfabbro rent richting de bal. Met opzet legt Ardizio zijn tegenspeler op de grond. Delfabbro raakt geblesseerd tijdens het duel. Giannini met een snel genomen vrije trap. Agus krijgt zijn hoofd ertegen. Fissiraga heeft problemen om de bal te vangen. Foschiatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pipitone is nu in balbezit. Pipitone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Ardizio de bal. Bottiglio speelt de bal door. Delfabbro probeert naar een medespeler te passen. Agus bereikt de bal nog maar net als eerste. Agus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Beato de bal. Pipitone is nu in balbezit. Pipitone draait met de bal, schiet en ... Foschiatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Beato geeft de bal voor. Bottiglio is nu in balbezit. Bottiglio geeft een lange en hoge pass. Pipitone maakt een snoekduik en kopt de bal. Foschiatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

32e minuut.
Delfabbro rent richting de bal. Fissiraga is nu in balbezit. Fissiraga passt de bal met de wreef. Agus bereikt de bal nog maar net als eerste. Agus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Giannini onderschept slim de pass. Giannini geeft de bal voor. Klungelig pakt Agus de bal. Delfabbro is nu in balbezit. Delfabbro haalt uit met een fantastische trap. Foschiatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Giannini geeft de bal voor. Pipitone kopt de bal weg. Fissiraga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agus bereikt de bal nog maar net als eerste. Agus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sportiva 1983 76%, RINGHIOBOYZ 24%.
La Sportiva 1983 - RINGHIOBOYZ 0:2

49e minuut.
Delfabbro bereikt de bal nog maar net als eerste. Agus rent richting de bal. Agus passt de bal zonder na te denken. Pipitone rent richting de bal. Pipitone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sportiva 1983 - RINGHIOBOYZ 0:3

51e minuut.
Bottiglio onderschept slim de pass. Bottiglio probeert naar een medespeler te passen. Pipitone heeft problemen om de bal te vangen. Agus is nu in balbezit. Agus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fissiraga onderschept slim de pass. Fissiraga met een sublieme pass. Contu is nu in balbezit. Bottiglio verovert de bal door een tackle van achteren. Bottiglio geeft de bal voor. Foschiatti bokst de bal weg.

66e minuut.
Oi kopt de bal weg. Bottiglio heeft problemen om de bal te vangen. Bottiglio geeft de bal voor. Delfabbro rent richting de bal. Delfabbro draait met de bal, schiet en ... Foschiatti bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Giannini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pruzzo met een snelle inworp. Giannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini geeft een lange en hoge pass. Delfabbro heeft problemen om de bal te vangen. Delfabbro draait met de bal, schiet en ... Foschiatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Pruzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Pruzzo geeft een hoge lob. Delfabbro bereikt de bal nog maar net als eerste. Agus rent richting de bal. Agus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottiglio verovert de bal door een tackle van achteren. Bottiglio geeft de bal voor. Delfabbro rent richting de bal. Delfabbro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pipitone bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sportiva 1983 - RINGHIOBOYZ 0:4

81e minuut.
Contu rent richting de bal. Agus bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu begaat een overtreding. Agus raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

88e minuut.
Giannini is nu in balbezit. Maserati begaat een overtreding. Giannini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giannini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Agus springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sportiva 1983 - RINGHIOBOYZ 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sportiva 1983 71%, RINGHIOBOYZ 29%.
La Sportiva 1983 - RINGHIOBOYZ 0:5