Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UD Salamanca FormulaManager
433 Tactiek 4-3-3 Of
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.1 gemiddelde waardering 63.6
goed Schieten goed
redelijk Passen formidabel
redelijk Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Simplício geeft een hoge lob. Inworp. Schab met de inworp. Wislocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wislocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kloss kopt de bal weg. Schab speelt de bal door. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wislocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wislocki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Gérard rent richting de bal. Kloss onderschept slim de pass. Kloss speelt de bal door. Corbellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbellini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Georgescu de bal. Schab verovert de bal door een tackle van achteren. Schab geeft de bal voor. Vásquez springt en kopt de bal. Jémez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Jémez trapt de bal weg van het doel. Kloss kopt de bal weg. Schab probeert naar een medespeler te passen. Vásquez heeft problemen om de bal te vangen. Vásquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - FormulaManager 0:1

11e minuut.
Beránek verovert de bal door een tackle van achteren. Beránek probeert naar een medespeler te passen. Wislocki is nu in balbezit. Vásquez rent richting de bal. Vásquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Domenech Ceballos is nu in balbezit. Leonov verovert de bal door een tackle van achteren. Leonov speelt de bal door. Wislocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wislocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Leonov met een sublieme pass. Corbellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbellini probeert naar een medespeler te passen. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez schiet op doel. Jémez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Vásquez heeft problemen om de bal te vangen. Corbellini is nu in balbezit. Corbellini draait met de bal, schiet en ... Lozano Sánchez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Nitu komt het veld opgelopen. Savaşkan komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu geeft de bal voor. Nitu onderschept slim de pass. Langenberg geeft een lange en hoge pass. Gérard springt en kopt de bal. Igloński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UD Salamanca - FormulaManager 1:1

29e minuut.
Simplício geeft de bal voor. Langenberg kopt de bal weg. Kloss probeert naar een medespeler te passen. Corbellini is nu in balbezit. Corbellini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vásquez passt de bal in één keer door. Lozano Sánchez rent richting de bal. Corbellini verovert de bal door een tackle van achteren. Corbellini schiet op doel. Jémez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - FormulaManager 1:2

35e minuut.
Schab probeert naar een medespeler te passen. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez met een sublieme pass. Wislocki rent richting de bal. Wislocki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Wijas de bal. Wislocki rent richting de bal. Wislocki schiet op doel. Jémez probeert wanhopig de bal te grijpen. Lozano Sánchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - FormulaManager 1:3

37e minuut.
Nitu rent richting de bal. Nitu passt de bal in één keer door. Lozano Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbellini verovert de bal door een tackle van achteren. Corbellini schiet op doel. Jémez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Corbellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbellini geeft een lange en hoge pass. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez draait met de bal, schiet en ... Jémez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - FormulaManager 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Salamanca 80%, FormulaManager 20%.
UD Salamanca - FormulaManager 1:4

52e minuut.
Gérard rent richting de bal. de la Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. de la Rosa passt de bal zonder na te denken. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nitu speelt de bal door. Klungelig pakt Vásquez de bal. Lozano Sánchez maakt een afschuwelijke overtreding. Lozano Sánchez krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Georgescu speelt de bal door. Schab geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vásquez de bal. Corbellini is nu in balbezit. Corbellini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
de la Rosa kopt de bal weg. Nitu speelt de bal door. Daar is Simplício, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - FormulaManager 1:5

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kloss is nu in balbezit. Kloss geeft de bal voor. Vásquez springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kloss met een sublieme pass. Nitu heeft problemen om de bal te vangen. Nitu passt de bal in één keer door. Corbellini rent richting de bal. Corbellini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Langenberg passt de bal in één keer door. Kloss speelt de bal door. Nitu met een sublieme pass. Corbellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbellini speelt de bal door. Jémez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Domenech Ceballos rent richting de bal. Kloss verovert de bal door een tackle van achteren. Kloss speelt de bal door. Corbellini rent richting de bal. Corbellini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Estevan komt het veld opgelopen. Campos komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Bigotto de bal. Wijas speelt de bal door. Kloss geeft de bal voor. Wislocki kopt de bal weg. Klungelig pakt Lozano Sánchez de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nitu met een snelle inworp. Kloss rent richting de bal. Kloss geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vásquez de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Muñoz Arévalo komt het veld opgelopen. Benes komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Gérard probeert de bal met de borst te controleren. Kloss met een sublieme pass. Wislocki is nu in balbezit. Wislocki haalt uit met een fantastische trap. Campos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - FormulaManager 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Salamanca 90%, FormulaManager 10%.
UD Salamanca - FormulaManager 1:6