Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bekueru FBPA Na Pegada!!!
Normal Tactiek Pra Cima Deles
40% Balbezit 60%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 51.1
poor Schieten incredible
poor Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Dumas speelt de bal door. Seehaus heeft problemen om de bal te vangen. Seehaus geeft een lange en hoge pass. Vertongen is nu in balbezit. Vertongen haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seehaus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Palencia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Soleil de Barros de bal. Vertongen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vertongen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:1

4e minuut.
Google da Silva probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Seehaus met een snelle inworp. Dumas is nu in balbezit. Dumas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Barcelos is nu in balbezit. Dumas verovert de bal door een tackle van achteren. Dumas speelt de bal door. Palencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Palencia haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Palencia kopt de bal weg. Gregório heeft problemen om de bal te vangen. Soleil de Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palencia verovert de bal door een tackle van achteren. Palencia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:2

7e minuut.
Dumas passt de bal met de wreef. Vertongen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gregório. Gregório krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Castaneda speelt de bal door. Vertongen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vertongen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Palencia de bal. Palencia haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gerônimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Daar is Palencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palencia speelt de bal door. Vertongen bereikt de bal nog maar net als eerste. Palencia rent richting de bal. Palencia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Fernandes de Souza heeft problemen om de bal te vangen. Palencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Palencia verovert de bal door een tackle van achteren. Palencia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:3

17e minuut.
Dumas rent richting de bal. Dumas met een sublieme pass. Daar is Google da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seehaus is nu in balbezit. Seehaus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:4

20e minuut.
Dumas rent richting de bal. Dumas met een sublieme pass. Palencia rent richting de bal. Palencia haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:5

23e minuut.
Castaneda heeft problemen om de bal te vangen. Castaneda passt de bal zonder na te denken. Gregório rent richting de bal. Vertongen onderschept slim de pass. Vertongen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palencia is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:6

25e minuut.
Fernandes de Souza geeft een hoge lob. Inworp. Vertongen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castaneda geeft een lange en hoge pass. Seehaus maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vertongen met een snelle inworp. Castaneda controleert de bal met de borst. Castaneda geeft een lange en hoge pass. Seehaus maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:7

30e minuut.
Vertongen is nu in balbezit. Castaneda rent richting de bal. Castaneda speelt de bal door. Palencia rent richting de bal. Palencia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leonês rent richting de bal. Leonês geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seehaus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palencia springt en kopt de bal. Gerônimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seehaus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palencia maakt een snoekduik en kopt de bal. Gerônimo bokst de bal weg. Daar is Vertongen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vertongen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:8

32e minuut.
Vertongen geeft een hoge lob. Seehaus kopt de bal weg. Daar is Soleil de Barros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Palencia haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo bokst de bal weg.

34e minuut.
Baeza passt de bal zonder na te denken. Castaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaneda met een sublieme pass. Dumas geeft een hoge lob. Palencia krijgt zijn hoofd ertegen. Gerônimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Daar is Seehaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seehaus geeft een lange en hoge pass. Daar is Vertongen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palencia is nu in balbezit. Palencia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:9

38e minuut.
Palencia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dorado komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Castaneda geeft een hoge lob. Dorado heeft problemen om de bal te vangen. Fernandes de Souza verovert de bal door een tackle van achteren. Vertongen rent richting de bal. Vertongen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Castaneda geeft de bal voor. Daar is Dorado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonês is nu in balbezit. Dorado onderschept slim de pass. Dorado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekueru FBPA 95%, Na Pegada!!! 5%.
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:10

47e minuut.
Soleil de Barros is nu in balbezit. Castaneda verovert de bal door een tackle van achteren. Castaneda probeert naar een medespeler te passen. Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:11

54e minuut.
Dumas onderschept slim de pass. Dumas passt de bal met de wreef. Castaneda geeft een lange en hoge pass. Seehaus is nu in balbezit. Seehaus haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo bokst de bal weg.

56e minuut.
Gerônimo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guerino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumas met een sublieme pass. Dorado rent richting de bal. Dorado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Barcelos heeft problemen om de bal te vangen. Barcelos geeft de bal voor. Campanella kopt de bal weg. Seehaus rent richting de bal. Seehaus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:12

59e minuut.
Seehaus haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo speelt de bal door. Dumas kopt de bal weg. Dorado is nu in balbezit. Dorado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Barcelos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pereira komt het veld opgelopen. Gerônimo trapt de bal weg van het doel. Castaneda kopt de bal weg. Dorado rent richting de bal. Dorado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:13

63e minuut.
Castaneda geeft een lange en hoge pass. Seehaus kopt de bal weg. Vertongen is nu in balbezit. Dorado is nu in balbezit. Dorado schiet op doel. Gerônimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Fernandes de Souza geeft de bal voor. Inworp. Vertongen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castaneda rent richting de bal. Castaneda geeft een hoge lob. Gerônimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vertongen verovert de bal door een tackle van achteren. Vertongen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fernandes de Souza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorado rent richting de bal. Dorado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vertongen controleert de bal met de borst. Castaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaneda met een sublieme pass. Dorado heeft problemen om de bal te vangen. Dorado haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dumas probeert naar een medespeler te passen. Vertongen kan de bal niet met de borst controleren. Soleil de Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vertongen verovert de bal door een tackle van achteren. Vertongen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Castaneda verovert de bal door een tackle van achteren. Castaneda geeft een hoge lob. Dorado is nu in balbezit. Vertongen is nu in balbezit. Vertongen haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seehaus is nu in balbezit. Seehaus schiet op doel. Gerônimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Seehaus heeft problemen om de bal te vangen. Seehaus schiet op doel. Gerônimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:14

73e minuut.
Campanella kopt de bal weg. Dumas heeft problemen om de bal te vangen. Dumas met een sublieme pass. Dorado rent richting de bal. Dorado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Seehaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonês is nu in balbezit. Seehaus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seehaus krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Castaneda geeft een hoge lob. Gerônimo met een sublieme pass. Castaneda met een sublieme pass. Dorado is nu in balbezit. Dorado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:15

82e minuut.
Campanella onderschept slim de pass. Campanella passt de bal met de wreef. Gregório bereikt de bal nog maar net als eerste. Vertongen onderschept slim de pass. Vertongen draait met de bal, schiet en ... Gerônimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:16

87e minuut.
Seehaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Seehaus speelt de bal door. Dorado is nu in balbezit. Seehaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Seehaus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:17

90e minuut.
Dumas rent richting de bal. Dorado is nu in balbezit. Dumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumas draait met de bal, schiet en ... Gerônimo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekueru FBPA 89%, Na Pegada!!! 11%.
Bekueru FBPA - Na Pegada!!! 0:18