Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SICILIA CH CHROBRY_1946
Normal Tactiek S-FL-R
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 58
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.3 gemiddelde waardering 60.7
slecht Schieten wonderbaarlijk
waardeloos Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Bierli met een snelle inworp. Cordera rent richting de bal. Cordera geeft de bal voor. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:1

4e minuut.
Cordera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordera geeft een lange en hoge pass. Casado onderschept slim de pass. Fras geeft een hoge lob. Bach maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaloshev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:2

7e minuut.
Vitale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szulca is nu in balbezit. Vitale schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vitale krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Bach is nu in balbezit. Bach speelt de bal door. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bierli geeft een lange en hoge pass. Fras rent richting de bal. Fras passt de bal met de wreef. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Kaloshev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ribi heeft problemen om de bal te vangen. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:3

10e minuut.
Rouvenaz passt de bal in één keer door. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras geeft een hoge lob. Bach krijgt zijn hoofd ertegen. Kaloshev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:4

13e minuut.
Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz is nu in balbezit. Bach is nu in balbezit. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Cordera met een sublieme pass. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Kaloshev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:5

19e minuut.
Szulca rent richting de bal. Cordera onderschept slim de pass. Cordera probeert naar een medespeler te passen. Bach rent richting de bal. Bach schiet op doel. Kaloshev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fras is nu in balbezit. Fras geeft een hoge lob. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Kaloshev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:6

22e minuut.
Fras is nu in balbezit. Fras geeft een hoge lob. Szulca probeert de bal aan de voet te houden. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:7

23e minuut.
Vitale passt de bal in één keer door. Fras geeft de bal voor. Daar is Bach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bach schiet op doel. Kaloshev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:8

26e minuut.
Bierli is nu in balbezit. Bierli probeert naar een medespeler te passen. Bach rent richting de bal. Bach schiet op doel. Kaloshev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:9

29e minuut.
Rainer rent richting de bal. Rainer geeft de bal voor. Rouvenaz kopt de bal weg. Bach heeft problemen om de bal te vangen. Bach schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cordera rent richting de bal. Quintelier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cordera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Posada met een snel genomen vrije trap. Bach rent richting de bal. Bach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Giudici geeft de bal voor. Fras rent richting de bal. Fras geeft de bal voor. Bach maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaloshev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:10

33e minuut.
Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz kopt de bal weg. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rouvenaz de bal. Rouvenaz schiet op doel. Giudici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaloshev bokst de bal weg. Bach rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fras neemt de hoekschop. Bach springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:11

35e minuut.
Müntschi passt de bal met de wreef. Daar is Giudici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bach onderschept slim de pass. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Casado passt de bal in één keer door. Daar is Fras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Kaloshev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:12

37e minuut.
Ribi kopt de bal weg. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz geeft een lange en hoge pass. Ribi kopt de bal weg. Cordera geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bierli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hammel de bal onder controle te krijgen. Vitale kopt de bal weg. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:13

41e minuut.
Bach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rouvenaz rent richting de bal. Ribi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rouvenaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bach neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ribi de bal. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Giudici met een sublieme pass. Daar is Yang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stohler rent richting de bal. Yang onderschept slim de pass. Vitale geeft een lange en hoge pass. Kaloshev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:14

45e minuut.
Giudici geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fras met de inworp. Vitale geeft een lange en hoge pass. Bach maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaloshev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SICILIA CH 94%, CHROBRY_1946 6%.
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:14

47e minuut.
Bach onderschept slim de pass. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz probeert naar een medespeler te passen. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:15

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bierli met een snelle inworp. Cordera geeft een hoge lob. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Vitale geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ribi de bal. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach schiet op doel. Kaloshev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz schiet op doel. Kaloshev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:16

52e minuut.
Klungelig pakt Bach de bal. Bach speelt de bal door. Daar is Rouvenaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Giudici probeert de bal aan de voet te houden. Kaloshev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:17

54e minuut.
Lalín rent richting de bal. Bierli verovert de bal door een tackle van achteren. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Kaloshev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:18

55e minuut.
Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach rent richting de bal. Rouvenaz speelt de bal door. Bach heeft problemen om de bal te vangen. Bach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:19

57e minuut.
Fras geeft de bal voor. Rouvenaz kopt de bal weg. Bach rent richting de bal. Bach schiet op doel. Kaloshev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:20

59e minuut.
Bierli met een sublieme pass. Bach heeft problemen om de bal te vangen. Bach met een sublieme pass. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz schiet op doel. Kaloshev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bach de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap. Kaloshev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:21

61e minuut.
Bierli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cordera de bal. Lalín rent richting de bal. Cordera verovert de bal door een tackle van achteren. Cordera geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap. Kaloshev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:22

62e minuut.
Vitale speelt de bal door. Fras is nu in balbezit. Fras geeft een hoge lob. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cordera met een sublieme pass. Vitale geeft een lange en hoge pass. Fras kopt de bal weg. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kaloshev met een harde bal richting middenveld. Inworp. Bierli met de inworp. Cordera heeft problemen om de bal te vangen. Cordera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Cordera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vitale de bal. Vitale geeft de bal voor. Bach maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaloshev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:23

73e minuut.
Bierli controleert de bal met de borst. Bierli geeft een lange en hoge pass. Fras kopt de bal weg. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:24

76e minuut.
Cordera speelt de bal door. Klungelig pakt Fras de bal. Fras speelt de bal door. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaloshev speelt de bal door. Vitale is nu in balbezit. Vitale geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz krijgt zijn hoofd ertegen. Kaloshev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Bierli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cordera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordera geeft een lange en hoge pass. Bach springt en kopt de bal. Kaloshev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:25

80e minuut.
Young geeft een lange en hoge pass. Ribi kopt de bal weg. Fras probeert de bal aan de voet te houden. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Kaloshev bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bierli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rouvenaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Bach de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rouvenaz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:26

82e minuut.
Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras passt de bal met de wreef. Daar is Rouvenaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Kaloshev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:27

84e minuut.
Bierli geeft een lange en hoge pass. Fras speelt de bal door. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Vitale rent richting de bal. Vitale passt de bal zonder na te denken. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Kaloshev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:28

86e minuut.
Müntschi probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bierli met een snelle inworp. Cordera is nu in balbezit. Cordera geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz geeft de bal voor. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel. Kaloshev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:29

89e minuut.
Giudici probeert naar een medespeler te passen. Casado bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras verovert de bal door een tackle van achteren. Fras geeft een hoge lob. Bach maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SICILIA CH 81%, CHROBRY_1946 19%.
SICILIA CH - CHROBRY_1946 0:29