Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-01 18:08
  • Bekerwedstrijd: Suomen Cup
  • Stadion: Peliukot Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Peliukot Team Fastball
Normal Tactiek fasti
39% Balbezit 61%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 37.4
poor Schieten average
poor Passen good
poor Verdedigen average


5e minuut.
Kilim is nu in balbezit. Kilim passt de bal zonder na te denken. Suikkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkajärvi onderschept slim de pass. Vehkajärvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - Team Fastball 0:1

19e minuut.
Vehkakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riipi onderschept slim de pass. Myllynmaa probeert naar een medespeler te passen. Vehkajärvi rent richting de bal. Vehkajärvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ruohomaa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kilim de bal. Kilim passt de bal met de wreef. Vehkajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkajärvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - Team Fastball 0:2

24e minuut.
Kilim geeft een hoge lob. Hoàng Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Chi passt de bal met de wreef. Vihervaara is nu in balbezit. Vihervaara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Finnilä is nu in balbezit. Vihervaara verovert de bal door een tackle van achteren. Vihervaara passt de bal met de wreef. Vehkajärvi rent richting de bal. Vehkajärvi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vehkajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnilä verovert de bal door een tackle van achteren. Myllynmaa met een sublieme pass. Hoàng Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Chi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tikkanen trapt de bal weg van het doel. Hoàng Chi kopt de bal weg. Vehkajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkajärvi probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peliukot 61%, Team Fastball 39%.
Peliukot - Team Fastball 0:2

57e minuut.
Finnilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnilä passt de bal zonder na te denken. Hoàng Chi probeert naar een medespeler te passen. Vihervaara is nu in balbezit. Vihervaara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Finnilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllynmaa verovert de bal door een tackle van achteren. Myllynmaa passt de bal in één keer door. Vihervaara is nu in balbezit. Vihervaara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tikkanen trapt de bal weg. Myllynmaa kopt de bal weg. Jyrkiäinen probeert de bal aan de voet te houden. Vihervaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihervaara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - Team Fastball 0:3

63e minuut.
Hoàng Chi speelt de bal door. Vehkajärvi rent richting de bal. Vehkajärvi passt de bal met de wreef. Vihervaara is nu in balbezit. Vihervaara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Klungelig pakt Finnilä de bal. Hoàng Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Chi met een sublieme pass. Daar is Vehkajärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vehkajärvi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - Team Fastball 0:4

74e minuut.
Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkajärvi rent richting de bal. Vehkajärvi passt de bal in één keer door. Vihervaara rent richting de bal. Vihervaara draait met de bal, schiet en ... Tikkanen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Peliukot - Team Fastball 0:5

87e minuut.
Riipi probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Chi speelt de bal door. Klungelig pakt Vihervaara de bal. Vihervaara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peliukot 67%, Team Fastball 33%.
Peliukot - Team Fastball 0:5