Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Regnum Croatorum Kickers Offerdal
Normal Tactiek Libero
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 35.4
poor Schieten solid
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


8e minuut.
Prahl is nu in balbezit. Jonevret verovert de bal door een tackle van achteren. Jonevret met een sublieme pass. Cederholm rent richting de bal. Cederholm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Croatorum - Kickers Offerdal 0:1

10e minuut.
Viljesson met een snelle inworp. Guillou is nu in balbezit. Karlfjärd begaat een overtreding. Guillou wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

13e minuut.
Gustavsson is nu in balbezit. Gustavsson passt de bal zonder na te denken. Cederholm rent richting de bal. Cederholm draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Orlow de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakobsson met een snelle inworp. Juliansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Örn verovert de bal door een tackle van achteren. Örn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Karlfjärd controleert de bal met de borst. Wennman verovert de bal door een tackle van achteren. Wennman geeft een lange en hoge pass. Örn rent richting de bal. Örn draait met de bal, schiet en ... Bruun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cederholm kopt de bal weg. Gustavsson rent richting de bal. Edman rent richting de bal. Gustavsson is nu in balbezit. Gustavsson draait met de bal, schiet en ... Bruun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Croatorum - Kickers Offerdal 0:2

21e minuut.
Edman met een sublieme pass. Daar is Cederholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cederholm schiet op doel. Orlow probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Croatorum - Kickers Offerdal 0:3

24e minuut.
Jonevret is nu in balbezit. Jonevret met een sublieme pass. Bermgård probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cederholm rent richting de bal. Cederholm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wennman speelt de bal door. Gustavsson met een sublieme pass. Cederholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederholm draait met de bal, schiet en ... Orlow probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jakobsson neemt de hoekschop. Daar is Skog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Örn bereikt de bal nog maar net als eerste. Örn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Croatorum - Kickers Offerdal 0:4

32e minuut.
Daar is Örn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Prahl passt de bal met de wreef. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh draait met de bal, schiet en ... Hamrén bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Edman probeert naar een medespeler te passen. Örn bereikt de bal nog maar net als eerste. Örn met een sublieme pass. Cederholm rent richting de bal. Cederholm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Croatorum - Kickers Offerdal 0:5

41e minuut.
Pilroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Edman onderschept slim de pass. Edman speelt de bal door. Cederholm rent richting de bal. Cederholm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jonevret rent richting de bal. Jonevret passt de bal met de wreef. Cederholm is nu in balbezit. Cederholm haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Orlow de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Croatorum - Kickers Offerdal 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regnum Croatorum 74%, Kickers Offerdal 26%.
Regnum Croatorum - Kickers Offerdal 0:6

46e minuut.
Cambrant komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cambrant passt de bal in één keer door. Jonevret heeft problemen om de bal te vangen. Jonevret passt de bal zonder na te denken. Cederholm rent richting de bal. Cederholm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cambrant speelt de bal door. Gustavsson met een sublieme pass. Cederholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Örn bereikt de bal nog maar net als eerste. Örn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Croatorum - Kickers Offerdal 0:7

57e minuut.
Bermgård geeft de bal voor. Guillou rent richting de bal. Guillou geeft een lange en hoge pass. Örn rent richting de bal. Örn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Gudmunsson met een sublieme pass. Daar is Jonevret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonevret passt de bal in één keer door. Örn rent richting de bal. Örn draait met de bal, schiet en ... Bruun bokst de bal weg. Cederholm is nu in balbezit. Cederholm draait met de bal, schiet en ... Bruun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Croatorum - Kickers Offerdal 0:8

60e minuut.
Enekvist komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gustavsson kopt de bal weg. Gudmunsson is nu in balbezit. Gudmunsson probeert naar een medespeler te passen. Cederholm is nu in balbezit. Cederholm haalt uit met een fantastische trap. Bruun bokst de bal weg. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Croatorum - Kickers Offerdal 0:9

68e minuut.
Jakobsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Örn de bal. Cederholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederholm schiet op doel. Orlow probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Croatorum - Kickers Offerdal 0:10

76e minuut.
Inworp. Menton komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Örn geeft de bal voor. Bermgård probeert naar een medespeler te passen. Gudmunsson rent richting de bal. Gudmunsson geeft een hoge lob. Cambrant geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Regnum Croatorum - Kickers Offerdal 0:11

82e minuut.
Gudmunsson is nu in balbezit. Gudmunsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Skog de bal. Örn rent richting de bal. Örn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regnum Croatorum 71%, Kickers Offerdal 29%.
Regnum Croatorum - Kickers Offerdal 0:11