Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Notre-Dame des Vertus Jijii Kaeru
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Takeda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hirano met een snelle inworp. Furuhashi rent richting de bal. Furuhashi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Noda is nu in balbezit. Furuhashi rent richting de bal. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuhashi is nu in balbezit. Furuhashi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Notre-Dame des Vertus - Jijii Kaeru 1:0

16e minuut.
Furuhashi verovert de bal door een tackle van achteren. Furuhashi probeert naar een medespeler te passen. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda haalt uit met een fantastische trap. Nanami verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mizushima rent richting de bal. Mizushima schiet op doel. Klungelig pakt Furuhashi de bal. Mizushima bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizushima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Notre-Dame des Vertus - Jijii Kaeru 1:1

24e minuut.
Mizushima bereikt de bal nog maar net als eerste. Yukio onderschept slim de pass. Konno is nu in balbezit. Yukio verovert de bal door een tackle van achteren. Yukio geeft een hoge lob. Ueda bokst de bal weg.

29e minuut.
Yukio passt de bal zonder na te denken. Noda is nu in balbezit. Furuhashi rent richting de bal. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tsuzuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung-Hwan verovert de bal door een tackle van achteren. Jung-Hwan probeert naar een medespeler te passen. Noda rent richting de bal. Noda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Konno onderschept slim de pass. Konno probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mizushima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagimura is nu in balbezit. Hagimura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tsuzuki geeft een hoge lob. Hagimura maakt een snoekduik en kopt de bal. Kurahaszi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kita rent richting de bal. Kita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Notre-Dame des Vertus - Jijii Kaeru 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Notre-Dame des Vertus 53%, Jijii Kaeru 47%.
Notre-Dame des Vertus - Jijii Kaeru 1:2

57e minuut.
Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno probeert naar een medespeler te passen. Hagimura rent richting de bal. Hagimura draait met de bal, schiet en ... Kurahaszi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Notre-Dame des Vertus - Jijii Kaeru 1:3

72e minuut.
Jaw-Shen geeft de bal voor. Kita kopt de bal weg. Sato heeft problemen om de bal te vangen. Mizushima rent richting de bal. Mizushima haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Notre-Dame des Vertus 56%, Jijii Kaeru 44%.
Notre-Dame des Vertus - Jijii Kaeru 1:3