Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
์Nackky Team Rayong
Normal Tactiek Khalanm
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 30.7
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Anekwittaya probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Sailom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gow Jen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gow Jen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gow Jen is nu in balbezit. Gow Jen passt de bal met de wreef. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel. Chenggui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
์Nackky Team - Rayong 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Suparman de bal. Basto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sailom is nu in balbezit. Basto verovert de bal door een tackle van achteren. Basto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
์Nackky Team - Rayong 0:2

28e minuut.
Anekwittaya geeft een hoge lob. Basto bereikt de bal nog maar net als eerste. Basto passt de bal in één keer door. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fijał passt de bal zonder na te denken. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jaruphan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
์Nackky Team - Rayong 0:3

41e minuut.
Sukosol bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fijał. Sukosol raakt geblesseerd tijdens het duel. Manasuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Boonkasemsanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basto is nu in balbezit. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
์Nackky Team - Rayong 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ์Nackky Team 66%, Rayong 34%.
์Nackky Team - Rayong 0:4

64e minuut.
Thanapaiboon kopt de bal weg. Gow Jen probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anekwittaya. Gow Jen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gow Jen kan niet meer verder spelen. Zhi Bin komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sailom geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zhi Bin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Basto verovert de bal door een tackle van achteren. Boonkasemsanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sailom onderschept slim de pass. Basto verovert de bal door een tackle van achteren. Basto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Chenggui trapt de bal weg. Boonkasemsanti kopt de bal weg. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Klungelig pakt Fijał de bal. Sailom bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijał is nu in balbezit. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Boontupthai rent richting de bal. Boonkasemsanti rent richting de bal. Boonkasemsanti probeert naar een medespeler te passen. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ์Nackky Team 68%, Rayong 32%.
์Nackky Team - Rayong 0:4