Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-28 13:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: 沧海足球俱乐部 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 9644
沧海足球俱乐部 浪子不回头
蛤蟆功 Tactiek 新和谐
63% Balbezit 37%
43% Spel op eigen helft 57%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 33.8
zeer goed Schieten redelijk
matig Passen zwak
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Czereszewski speelt de bal door. Kichak rent richting de bal. Kichak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Czereszewski zal de hoekschop nemen. Kichak rent richting de bal. Kichak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 1:0

4e minuut.
Guoxiang heeft problemen om de bal te vangen. Czereszewski is nu in balbezit. Daiping bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Czereszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Yanan probeert naar een medespeler te passen. Caihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Caihua geeft de bal voor. López Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. López Martín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 2:0

15e minuut.
Czereszewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Atasie komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Kichak met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sisi met de inworp. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 3:0

26e minuut.
Escalante met een sublieme pass. López Martín met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Sisi de bal onder controle te krijgen. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie passt de bal met de wreef. Lina probeert naar een medespeler te passen. Kichak is nu in balbezit. Kichak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak schiet op doel. Yanan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kichak met de inworp. Sisi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kichak. Kichak krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Atasie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Przywóski de bal. Przywóski geeft een hoge lob. Kichak is nu in balbezit. Kichak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Atasie probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Weishaupt de bal. Weishaupt geeft de bal voor. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kichak is nu in balbezit. Kichak haalt uit met een fantastische trap. Yanan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 沧海足球俱乐部 47%, 浪子不回头 53%.
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 3:0

47e minuut.
Hongyuan rent richting de bal. Junyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Junyi passt de bal in één keer door. Atasie rent richting de bal. Atasie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Zaluzhenko rent richting de bal. Zaluzhenko geeft een hoge lob. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie heeft problemen om de bal te vangen. Atasie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 4:0

53e minuut.
Dingdong rent richting de bal. Escalante onderschept slim de pass. Dingdong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Escalante is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. López Martín legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 5:0

56e minuut.
Caihua is nu in balbezit. Caihua geeft de bal voor. Hongyuan kopt de bal weg. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Atasie met de inworp. Sisi is nu in balbezit. Atasie onderschept slim de pass. Atasie draait met de bal, schiet en ... Yanan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 6:0

63e minuut.
Kichak haalt uit met een fantastische trap. Yanan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Caihua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kichak is nu in balbezit. Kichak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 7:0

66e minuut.
Kichak passt de bal zonder na te denken. López Martín rent richting de bal. Daiping is nu in balbezit. Daiping schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 7:1

69e minuut.
López Martín probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Sisi met een snelle inworp. Kichak is nu in balbezit. Kichak schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak probeert naar een medespeler te passen. López Martín is nu in balbezit. López Martín schiet op doel. Yanan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 8:1

78e minuut.
Daiping met een snelle inworp. Kichak rent richting de bal. Daar is Kichak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kichak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Junyi. Atasie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atasie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak draait met de bal, schiet en ... Yanan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kichak is nu in balbezit. Kichak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Atasie met een sublieme pass. Przywóski rent richting de bal. Przywóski met een sublieme pass. Daar is López Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Martín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. López Martín is nu in balbezit. López Martín draait met de bal, schiet en ... Yanan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 沧海足球俱乐部 40%, 浪子不回头 60%.
沧海足球俱乐部 - 浪子不回头 8:1