Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-11 18:00
  • Competitiewedstrijd: Group O
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
USA Panamá
cio-pcu Tactiek Bloque #7
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
1 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
70.7 gemiddelde waardering 69.2
excellent Schieten formidable
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


13e minuut.
Obando geeft de bal voor. Moodie is nu in balbezit. Shump legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moodie raakt geblesseerd tijdens het duel. Moodie neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Obando passt de bal zonder na te denken. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro passt de bal met de wreef. Moodie rent richting de bal. Moodie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Gordón rent richting de bal. Shump met een sublieme pass. Montenegro met een sublieme pass. Moodie bereikt de bal nog maar net als eerste. Moodie geeft een hoge lob. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón verovert de bal door een tackle van achteren. Gordón draait met de bal, schiet en ... Branch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Panamá 0:1

37e minuut.
Homerchea speelt de bal door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton verovert de bal door een tackle van achteren. Pendleton haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Moodie rent richting de bal. Xander bereikt de bal nog maar net als eerste. Moodie verovert de bal door een tackle van achteren. Moodie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Moodie is nu in balbezit. Shump is nu in balbezit. Moodie onderschept slim de pass. Moodie haalt uit met een fantastische trap. Branch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Panamá 0:2

45e minuut.
Homerchea verovert de bal door een tackle van achteren. Homerchea geeft een hoge lob. Reed is nu in balbezit. Reed geeft een hoge lob. Gordón springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Panamá 0:3

45e minuut.
Torrijos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 53%, Panamá 47%.
USA - Panamá 0:3

48e minuut.
Razov speelt de bal door. Reed rent richting de bal. Reed geeft een hoge lob. Moodie maakt een snoekduik en kopt de bal. Branch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuñón komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 45%, Panamá 55%.
USA - Panamá 0:3