Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-05 18:00
  • Competitiewedstrijd: Group O
  • Stadion: Castillo FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 65804
Panamá USA
Bloque #7 Tactiek cio-pcu
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
75.8 gemiddelde waardering 74.3
formidable Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


4e minuut.
Reed rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McMahon. Reed raakt geblesseerd tijdens het duel. Baloy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moodie maakt een snoekduik en kopt de bal. McCartney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Obando met een sublieme pass. Ironside controleert de bal met de borst. Palofox begaat een overtreding. Palofox krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Palofox geeft een lange en hoge pass. King kopt de bal weg. Daar is Solanilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton schiet op doel. Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Baloy passt de bal zonder na te denken. Moodie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobo. Moodie raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Moodie kan niet meer verder spelen. Torrijos komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Reed geeft de bal voor. Torrijos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torrijos raakt geblesseerd tijdens het duel. Gordón kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. McCartney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Pendleton kopt de bal weg. Obando is nu in balbezit. Obando passt de bal zonder na te denken. Torrijos rent richting de bal. Torrijos haalt uit met een fantastische trap. McCartney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Shump geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obando met de inworp. Baloy geeft een lange en hoge pass. Torrijos krijgt zijn hoofd ertegen. McCartney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Reed met de inworp. Baloy rent richting de bal. Baloy geeft een hoge lob. Torrijos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - USA 1:0

40e minuut.
Baloy is nu in balbezit. Baloy passt de bal in één keer door. Obando speelt de bal door. Torrijos is nu in balbezit. Torrijos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá 55%, USA 45%.
Panamá - USA 1:0

61e minuut.
Shump bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shump raakt geblesseerd tijdens het duel. Pascual komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Buitenspel voor Torrijos. Goede buitenspelval van de verdediging. Tuñón komt het veld opgelopen. Bobo neemt vlug de vrije trap. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton schiet op doel. Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Ironside is nu in balbezit. Ironside geeft een lange en hoge pass. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Panamá - USA 1:1

74e minuut.
Obando speelt de bal door. Reed is nu in balbezit. Reed speelt de bal door. Torrijos bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrijos haalt uit met een fantastische trap. McCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Tuñón passt de bal zonder na te denken. Torrijos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuñón rent richting de bal. Tuñón geeft een hoge lob. Torrijos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - USA 2:1

89e minuut.
Obando passt de bal in één keer door. Pascual met een sublieme pass. Torrijos bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrijos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - USA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá 52%, USA 48%.
Panamá - USA 3:1