Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-15 17:59
  • Competitiewedstrijd: Group O
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 38440
USA Hong Kong
cio-pcu Tactiek periua
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
73.2 gemiddelde waardering 71.7
incredible Schieten excellent
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen excellent


8e minuut.
Bobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobo passt de bal zonder na te denken. Brillant is nu in balbezit. Brillant geeft een lange en hoge pass. Valentino springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kin Fung trapt de bal weg van het doel. Guzan geeft de bal voor. Daar is Kai Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino haalt uit met een fantastische trap. Kin Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Shump probeert naar een medespeler te passen. Parsons heeft problemen om de bal te vangen. Parsons passt de bal met de wreef. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. James legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valentino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valentino neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Hong Kong 1:0

13e minuut.
Parsons heeft problemen om de bal te vangen. Parsons geeft de bal voor. Valentino is nu in balbezit. Valentino schiet op doel. James probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kin Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Klungelig pakt To Kwan de bal. To Kwan passt de bal zonder na te denken. Tsz Fung rent richting de bal. Wai Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Lung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
James neemt vlug de vrije trap. Guzan kopt de bal weg. Brillant probeert naar een medespeler te passen. Valentino rent richting de bal. Valentino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Hong Kong 2:0

33e minuut.
Brillant is nu in balbezit. Brillant passt de bal zonder na te denken. Parsons rent richting de bal. Parsons geeft een lange en hoge pass. Valentino maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Shump geeft een lange en hoge pass. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Chung begaat een overtreding. Valentino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brillant komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Yee Hung trapt de bal weg. To Kwan kopt de bal weg. Guzan geeft de bal voor. Valentino is nu in balbezit. Valentino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Valentino is nu in balbezit. Parsons rent richting de bal. Kai Chung onderschept slim de pass. Valentino is nu in balbezit. Valentino schiet op doel. Kin Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 41%, Hong Kong 59%.
USA - Hong Kong 2:0

46e minuut.
Ngo Hin komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Mondale passt de bal met de wreef. James bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino onderschept slim de pass. Valentino haalt uit met een fantastische trap. Ngo Hin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Hong Kong 3:0

55e minuut.
Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. James maakt een afschuwelijke overtreding. Valentino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brillant zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Hong Kong 4:0

56e minuut.
Brillant passt de bal in één keer door. Kamler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamler passt de bal zonder na te denken. Valentino is nu in balbezit. Valentino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Yee Hung geeft de bal voor. Inworp. Mondale met de inworp. Parsons geeft de bal voor. Valentino krijgt zijn hoofd ertegen. Ngo Hin bokst de bal weg.

61e minuut.
Tsz Fung controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Godfred komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Valentino rent richting de bal. Valentino passt de bal in één keer door. Brillant probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valentino de bal. Valentino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Razov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shump speelt de bal door. Valentino is nu in balbezit. Valentino haalt uit met een fantastische trap. Ngo Hin bokst de bal weg.

82e minuut.
Razov passt de bal zonder na te denken. Brillant bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Sing maakt een afschuwelijke overtreding. Chun Sing krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Mondale onderschept slim de pass. Mondale geeft de bal voor. Parsons geeft de bal voor. Valentino heeft problemen om de bal te vangen. Valentino krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobo speelt de bal door. Brillant bereikt de bal nog maar net als eerste. Brillant geeft een lange en hoge pass. Valentino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 39%, Hong Kong 61%.
USA - Hong Kong 4:0