Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy`71 Bergman Hindenburg
Środek pola Tactiek g
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 73.7
solid Schieten brilliant
solid Passen outstanding
good Verdedigen very good


4e minuut.
Ðức Phi probeert naar een medespeler te passen. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu met een sublieme pass. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gnoiński met een harde bal richting middenveld. Guodong kopt de bal weg. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Măcriş is nu in balbezit. Măcriş geeft een hoge lob. Nadirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:1

8e minuut.
Guodong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guodong geeft een lange en hoge pass. Bojarski kopt de bal weg. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:2

12e minuut.
Schouppe passt de bal met de wreef. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş passt de bal met de wreef. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Guodong rent richting de bal. Guodong passt de bal in één keer door. Bojarski is nu in balbezit. Bojarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:3

20e minuut.
Daar is Fakir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarski passt de bal met de wreef. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Nadirli de bal. Gnoiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:4

23e minuut.
Puk kopt de bal weg. Bojarski rent richting de bal. Mrozik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mrozik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Sforzini speelt de bal door. Măcriş is nu in balbezit. Măcriş passt de bal zonder na te denken. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Gnoiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:5

30e minuut.
Gnoiński met een sublieme pass. Ðức Phi rent richting de bal. Ðức Phi probeert naar een medespeler te passen. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Fakir met een sublieme pass. Hesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş is nu in balbezit. Măcriş geeft een hoge lob. Dejnowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:6

38e minuut.
Ðức Phi rent richting de bal. Ðức Phi passt de bal zonder na te denken. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:7

41e minuut.
Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş passt de bal met de wreef. Bojarski rent richting de bal. Bojarski haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ðức Phi speelt de bal door. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Bojarski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yiğitarslanoğlu de bal onder controle te krijgen. Guodong met een sublieme pass. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Fabisiak passt de bal zonder na te denken. Ðức Phi rent richting de bal. Ðức Phi geeft de bal voor. Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 84%, Bergman Hindenburg 16%.
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:7

48e minuut.
Ðức Phi passt de bal zonder na te denken. Măcriş probeert naar een medespeler te passen. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:8

50e minuut.
Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak geeft een lange en hoge pass. Bojarski is nu in balbezit. Bojarski haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:9

51e minuut.
Nadirli is nu in balbezit. Fabisiak is nu in balbezit. Fakir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarski onderschept slim de pass. Bojarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Fakir geeft een lange en hoge pass. Carreño heeft problemen om de bal te vangen. Brizuela schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brizuela krijgt een gele kaart.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Măcriş met de inworp. Bojarski rent richting de bal. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Puk is nu in balbezit. Fabisiak verovert de bal door een tackle van achteren. Fabisiak schiet op doel. Gnoiński bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ðức Phi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fabisiak kopt de bal weg. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fakir kopt de bal weg. Daar is Cornet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:10

58e minuut.
Gnoiński met een sublieme pass. Ðức Phi kopt de bal weg. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:11

62e minuut.
Daar is Măcriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măcriş met een sublieme pass. Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:12

64e minuut.
Măcriş speelt de bal door. Bojarski is nu in balbezit. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel. Gnoiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:13

65e minuut.
Cornet rent richting de bal. Cornet passt de bal met de wreef. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:14

66e minuut.
Fakir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarski onderschept slim de pass. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Gnoiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:15

69e minuut.
Bojarski is nu in balbezit. Dejnowicz rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Puk ... Strafschop! Puk krijgt een gele kaart. Dejnowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dejnowicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:16

70e minuut.
Nadirli probeert naar een medespeler te passen. Cornet geeft de bal voor. Carenzi speelt de bal door. Schouppe heeft problemen om de bal te vangen. Szreder is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Carreño rent richting de bal. Brizuela verovert de bal door een tackle van achteren. Măcriş geeft een lange en hoge pass. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Ðức Phi met een sublieme pass. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak passt de bal met de wreef. Bojarski heeft problemen om de bal te vangen. Bojarski draait met de bal, schiet en ... Gnoiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dejnowicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:17

82e minuut.
Ðức Phi is nu in balbezit. Ðức Phi met een sublieme pass. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz heeft problemen om de bal te vangen. Dejnowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Guodong passt de bal zonder na te denken. Măcriş is nu in balbezit. Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:18

85e minuut.
Hesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesse passt de bal met de wreef. Bojarski is nu in balbezit. Bojarski schiet op doel. Gnoiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:19

87e minuut.
Buitenspel voor Carreño. Goede buitenspelval van de verdediging. Guodong neemt vlug de vrije trap. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 77%, Bergman Hindenburg 23%.
GKS Tychy`71 - Bergman Hindenburg 0:20