Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niszczyciele MOTO JELCZ OŁAWA
att Tactiek ATT1WINGERP
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 2
75.8 gemiddelde waardering 56.4
wonderbaarlijk Schieten goed
wonderbaarlijk Passen solide
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Trzeciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Košumberský geeft de bal voor. Sumich krijgt zijn hoofd ertegen. Haralambie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jämtin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - MOTO JELCZ OŁAWA 1:0

12e minuut.
Trzeciak met een sublieme pass. Egídio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buhănescu. Buhănescu krijgt een gele kaart. Egídio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Egídio met een snel genomen vrije trap. Sumich maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

16e minuut.
Trzeciak speelt de bal door. Košumberský speelt de bal door. Sumich is nu in balbezit. Sumich haalt uit met een fantastische trap. Jämtin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - MOTO JELCZ OŁAWA 2:0

22e minuut.
Kusnetzov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haralambie. Kusnetzov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Košumberský met een snel genomen vrije trap. Sumich krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Košumberský passt de bal in één keer door. Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak passt de bal zonder na te denken. Sumich rent richting de bal. Sumich schiet op doel. Jämtin bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trzeciak neemt de hoekschop. Kusnetzov maakt een snoekduik en kopt de bal. Jämtin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - MOTO JELCZ OŁAWA 3:0

30e minuut.
Gavranović heeft problemen om de bal te vangen. Gavranović passt de bal zonder na te denken. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov schiet op doel. Jämtin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - MOTO JELCZ OŁAWA 4:0

31e minuut.
Pedrosa geeft de bal voor. Sumich kopt de bal weg. Skok heeft problemen om de bal te vangen. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov speelt de bal door. Egídio is nu in balbezit. Sumich rent richting de bal. Sumich haalt uit met een fantastische trap. Jämtin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Skok bereikt de bal nog maar net als eerste. Skok geeft een lange en hoge pass. Košumberský geeft een lange en hoge pass. Egídio rent richting de bal. Egídio haalt uit met een fantastische trap. Jämtin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 34%, MOTO JELCZ OŁAWA 66%.
Niszczyciele - MOTO JELCZ OŁAWA 4:0

51e minuut.
Košumberský met een sublieme pass. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak met een sublieme pass. Sumich is nu in balbezit. Sumich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Ślifirczyk speelt de bal door. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Košumberský zijn tegenspeler op de grond. Košumberský krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Trzeciak passt de bal met de wreef. Kusnetzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov passt de bal zonder na te denken. Sumich is nu in balbezit. Sumich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - MOTO JELCZ OŁAWA 5:0

73e minuut.
Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak probeert naar een medespeler te passen. Kusnetzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov schiet op doel. Jämtin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - MOTO JELCZ OŁAWA 6:0

74e minuut.
Egídio rent richting de bal. Kusnetzov rent richting de bal. Kusnetzov passt de bal met de wreef. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kusnetzov rent richting de bal. Skok rent richting de bal. Sumich verovert de bal door een tackle van achteren. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio schiet op doel. Jämtin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kusnetzov passt de bal in één keer door. Sumich is nu in balbezit. Ślifirczyk onderschept slim de pass. Kusnetzov verovert de bal door een tackle van achteren. Kusnetzov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte geeft een lange en hoge pass. Kusnetzov kopt de bal weg. Sumich rent richting de bal. Sumich haalt uit met een fantastische trap. Jämtin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Skok geeft een hoge lob. Inworp. Trzeciak met de inworp. Košumberský is nu in balbezit. Košumberský geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Chojna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Košumberský bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chojna krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 36%, MOTO JELCZ OŁAWA 64%.
Niszczyciele - MOTO JELCZ OŁAWA 6:0