Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOTO JELCZ OŁAWA Niszczyciele
ATT 2 Tactiek moja
52% Balbezit 48%
8% Spel op eigen helft 92%
85 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 53
very good Schieten adequate
very good Passen solid
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Wąsowski speelt de bal door. Klungelig pakt Kabouris de bal. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 1:0

5e minuut.
Daar is Villanueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villanueva passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kabouris de bal. Kabouris schiet op doel. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 2:0

6e minuut.
Kozianowski geeft een hoge lob. Winnits kopt de bal weg. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris schiet op doel. Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 3:0

7e minuut.
Budnicki passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anastasov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 4:0

9e minuut.
Wąsowski rent richting de bal. Wąsowski met een sublieme pass. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Winnits met een snelle inworp. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski passt de bal met de wreef. Kabouris rent richting de bal. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez bokst de bal weg.

11e minuut.
Ribicki probeert naar een medespeler te passen. Przeczek rent richting de bal. Przeczek passt de bal zonder na te denken. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wąsowski rent richting de bal. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Kabouris heeft problemen om de bal te vangen. Kabouris passt de bal in één keer door. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Wąsowski rent richting de bal. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Winnits zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wąsowski speelt de bal door. Klungelig pakt Anastasov de bal. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anastasov speelt de bal door. Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski met een sublieme pass. Condeescu met een sublieme pass. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 5:0

19e minuut.
Anastasov met de inworp. Villanueva met een sublieme pass. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 6:0

20e minuut.
Ribicki kan de bal niet met de borst controleren. Winnits bereikt de bal nog maar net als eerste. Winnits speelt de bal door. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Anastasov met de inworp. Villanueva met een sublieme pass. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 7:0

23e minuut.
Haralambie speelt de bal door. Kabouris probeert naar een medespeler te passen. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 8:0

26e minuut.
Villanueva is nu in balbezit. Villanueva passt de bal zonder na te denken. Leonte verovert de bal door een tackle van achteren. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Michalski rent richting de bal. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov passt de bal in één keer door. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez bokst de bal weg. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 9:0

29e minuut.
Ribicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Budnicki de bal. Kabouris rent richting de bal. Kabouris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 10:0

31e minuut.
Kabouris passt de bal met de wreef. Michalski probeert naar een medespeler te passen. Winnits speelt de bal door. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kabouris rent richting de bal. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Anastasov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Villanueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villanueva speelt de bal door. Klungelig pakt Wąsowski de bal. Wąsowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Rodríguez met een sublieme pass. Inworp. Winnits zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wąsowski rent richting de bal. Wąsowski draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 11:0

36e minuut.
Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski met een sublieme pass. Kabouris rent richting de bal. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 12:0

39e minuut.
Anastasov met een snelle inworp. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski schiet op doel. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 13:0

40e minuut.
Inworp. Anastasov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Condeescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Condeescu passt de bal zonder na te denken. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 9%, Niszczyciele 91%.
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 13:0

46e minuut.
Anastasov probeert naar een medespeler te passen. Kabouris is nu in balbezit. Daar is Kabouris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wąsowski rent richting de bal. Wąsowski draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Rodríguez speelt de bal door. Inworp. Anastasov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris schiet op doel. Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Wąsowski de bal. Wąsowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 14:0

53e minuut.
Inworp. Anastasov met de inworp. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Wąsowski rent richting de bal. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Inworp. Anastasov met een snelle inworp. Villanueva met een sublieme pass. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Winnits neemt de hoekschop. Klungelig pakt Anastasov de bal. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski schiet op doel. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 15:0

57e minuut.
Condeescu speelt de bal door. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva speelt de bal door. Kabouris rent richting de bal. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 16:0

59e minuut.
Winnits speelt de bal door. Klungelig pakt Villanueva de bal. Villanueva met een sublieme pass. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Winnits zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wąsowski rent richting de bal. Latała met een sublieme pass. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anastasov met de inworp. Villanueva speelt de bal door. Wąsowski rent richting de bal. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez bokst de bal weg. Kabouris rent richting de bal. Kabouris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 17:0

63e minuut.
Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski met een sublieme pass. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 18:0

64e minuut.
Anastasov is nu in balbezit. Anastasov passt de bal zonder na te denken. Kabouris rent richting de bal. Kabouris schiet op doel. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Anastasov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski draait met de bal, schiet en ... Rodríguez bokst de bal weg. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 19:0

67e minuut.
Daar is Wąsowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąsowski speelt de bal door. Villanueva speelt de bal door. Kabouris rent richting de bal. Kabouris schiet op doel. Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Wąsowski de bal. Wąsowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Anastasov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva passt de bal zonder na te denken. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Inworp. Anastasov met een snelle inworp. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Rodríguez met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winnits met de inworp. Klungelig pakt Wąsowski de bal. Wąsowski schiet op doel. Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Przeczek rent richting de bal. Przeczek geeft de bal voor. Anastasov speelt de bal door. Klungelig pakt Kabouris de bal. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 20:0

75e minuut.
Latała passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winnits met de inworp. Wąsowski rent richting de bal. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez bokst de bal weg. Kabouris rent richting de bal. Kabouris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 21:0

77e minuut.
Wąsowski is nu in balbezit. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov speelt de bal door. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski schiet op doel. Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anastasov rent richting de bal. Anastasov haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rodríguez met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winnits met de inworp. Wąsowski rent richting de bal. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Villanueva is nu in balbezit. Villanueva met een sublieme pass. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski schiet op doel. Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 22:0

80e minuut.
Inworp. Anastasov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villanueva speelt de bal door. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez bokst de bal weg. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rodríguez speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anastasov met een snelle inworp. Villanueva rent richting de bal. Villanueva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 23:0

82e minuut.
Budnicki speelt de bal door. Winnits rent richting de bal. Winnits probeert naar een medespeler te passen. Wąsowski heeft problemen om de bal te vangen. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Prusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusak geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Winnits geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wąsowski springt en kopt de bal. Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Haralambie speelt de bal door. Anastasov probeert naar een medespeler te passen. Wąsowski rent richting de bal. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 24:0

87e minuut.
Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kabouris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Klungelig pakt Pedrosa de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anastasov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kabouris de bal. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Anastasov rent richting de bal. Kabouris is nu in balbezit. Anastasov speelt de bal door. Klungelig pakt Kabouris de bal. Kabouris haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 7%, Niszczyciele 93%.
MOTO JELCZ OŁAWA - Niszczyciele 24:0