Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krościenko Wyżne fc Bogucice
nptd Tactiek Ala Malaka
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
71.3 gemiddelde waardering 72.2
excellent Schieten incredible
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen magical


4e minuut.
Przybyła onderschept slim de pass. Ballesteros rent richting de bal. Przybyła begaat een overtreding. Ballesteros raakt geblesseerd tijdens het duel. Ballesteros komt bij de bal en schiet. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Plichta onderschept slim de pass. Plichta met een sublieme pass. Gianasi met een sublieme pass. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros schiet op doel. Berlini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Plichta onderschept slim de pass. Machon bereikt de bal nog maar net als eerste. Machon passt de bal zonder na te denken. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Plichta probeert naar een medespeler te passen. Machon rent richting de bal. Machon speelt de bal door. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. Berlini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsoaica passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Herrebrandt de bal. Prasnal verovert de bal door een tackle van achteren. Prasnal haalt uit met een fantastische trap. Voordeckers bokst de bal weg.

45e minuut.
Dawson met een snelle inworp. Gianasi geeft de bal voor. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - fc Bogucice 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krościenko Wyżne 62%, fc Bogucice 38%.
FC Krościenko Wyżne - fc Bogucice 0:1

48e minuut.
Allen is nu in balbezit. Inworp. Gianasi met de inworp. Machon is nu in balbezit. Machon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt begaat een overtreding. Prasnal raakt geblesseerd tijdens het duel. De Vita zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prasnal springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Standal heeft problemen om de bal te vangen. Tănăsoaica rent richting de bal. Tănăsoaica passt de bal zonder na te denken. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal haalt uit met een fantastische trap. Voordeckers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Çekin is nu in balbezit. Herrebrandt onderschept slim de pass. Herrebrandt geeft een lange en hoge pass. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Berlini bokst de bal weg.

69e minuut.
Berlini probeert naar een medespeler te passen. Standal kopt de bal weg. Murzastek heeft problemen om de bal te vangen. Machon geeft de bal voor. Cardoso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gianasi passt de bal in één keer door. Ballesteros rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Allen. Allen krijgt een gele kaart. Ballesteros is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cardoso wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krościenko Wyżne 65%, fc Bogucice 35%.
FC Krościenko Wyżne - fc Bogucice 0:1