Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc Bogucice FC Krościenko Wyżne
Ala Malaka Tactiek nptd
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
65.6 gemiddelde waardering 71.3
very good Schieten outstanding
very good Passen outstanding
brilliant Verdedigen formidable


2e minuut.
Pinto onderschept slim de pass. Pinto met een sublieme pass. Toczyski rent richting de bal. Ballesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros geeft de bal voor. Berlini bokst de bal weg.

5e minuut.
Daar is Ballesteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros onderschept slim de pass. Horák rent richting de bal. Horák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Horák kopt de bal weg. Toczyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros draait met de bal, schiet en ... Berlini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Murzastek kopt de bal weg. Przybyła probeert naar een medespeler te passen. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Voordeckers probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - FC Krościenko Wyżne 0:1

17e minuut.
Tănăsoaica met een snelle inworp. Przybyła speelt de bal door. Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsoaica geeft de bal voor. Śliwka maakt een snoekduik en kopt de bal. Voordeckers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Herrebrandt geeft de bal voor. Standal probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tănăsoaica neemt de hoekschop. Śliwka krijgt zijn hoofd ertegen. Voordeckers bokst de bal weg.

20e minuut.
Zub speelt de bal door. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tănăsoaica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Śliwka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - FC Krościenko Wyżne 0:2

22e minuut.
Zydorowicz geeft de bal voor. Tănăsoaica is nu in balbezit. Tănăsoaica geeft de bal voor. Śliwka maakt een snoekduik en kopt de bal. Voordeckers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - FC Krościenko Wyżne 0:3

24e minuut.
Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsoaica passt de bal in één keer door. Przybyła is nu in balbezit. Przybyła geeft de bal voor. Śliwka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - FC Krościenko Wyżne 0:4

25e minuut.
Inworp. Murzastek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przybyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła passt de bal met de wreef. Prasnal is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tănăsoaica met een sublieme pass. Klungelig pakt De Vita de bal. De Vita passt de bal in één keer door. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Śliwka geeft een lange en hoge pass. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Herrebrandt krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Rusnak passt de bal met de wreef. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła onderschept slim de pass. Przybyła geeft een lange en hoge pass. Prasnal maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Bogucice 53%, FC Krościenko Wyżne 47%.
fc Bogucice - FC Krościenko Wyżne 0:4

55e minuut.
Rusnak met een sublieme pass. Dawson is nu in balbezit. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka schiet op doel. Voordeckers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - FC Krościenko Wyżne 0:5

64e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Pacheco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zub de bal. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Voordeckers niet meer kan verder spelen. Moyaert komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gianasi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ballesteros de bal. Toczyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros schiet op doel. Berlini bokst de bal weg.

82e minuut.
Machon met een sublieme pass. Toczyski is nu in balbezit. Ballesteros onderschept slim de pass. Ballesteros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - FC Krościenko Wyżne 1:5

83e minuut.
Murzastek met een snelle inworp. De Vita bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vita passt de bal zonder na te denken. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Murzastek speelt de bal door. Śliwka rent richting de bal. Met opzet legt Rusnak zijn tegenspeler op de grond. Rusnak krijgt een gele kaart. Śliwka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Przybyła zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rusnak kopt de bal weg. Przybyła geeft een lange en hoge pass. Prasnal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Bogucice 46%, FC Krościenko Wyżne 54%.
fc Bogucice - FC Krościenko Wyżne 1:5