Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOSP Białystok TKS Modrzew Gródki
ipapś Tactiek TEST 4.3 zz duo
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
73.5 gemiddelde waardering 69
formidable Schieten formidable
outstanding Passen excellent
brilliant Verdedigen outstanding


4e minuut.
Atasoylu kopt de bal weg. Vandekasteele met een sublieme pass. Kubura is nu in balbezit. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Coposu met een snelle inworp. Atasoylu is nu in balbezit. Atasoylu passt de bal met de wreef. van der Heiden heeft problemen om de bal te vangen. van der Heiden passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kubura rent richting de bal. Kubura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - TKS Modrzew Gródki 0:1

11e minuut.
Ruggieri geeft de bal voor. Bellisario rent richting de bal. Çilli maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Çilli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Ruggieri geeft een lange en hoge pass. Denneboom probeert de bal met de borst te controleren. Denneboom speelt de bal door. Liga rent richting de bal. Liga haalt uit met een fantastische trap. Siti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu geeft een lange en hoge pass. Witucki is nu in balbezit. Kubura verovert de bal door een tackle van achteren. Kubura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - TKS Modrzew Gródki 0:2

42e minuut.
Kubura kopt de bal weg. Bugno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugno geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - TKS Modrzew Gródki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOSP Białystok 34%, TKS Modrzew Gródki 66%.
MOSP Białystok - TKS Modrzew Gródki 0:3

51e minuut.
Witucki kopt de bal weg. De Pontis probeert naar een medespeler te passen. Denneboom rent richting de bal. Denneboom geeft de bal voor. Bellisario maakt een snoekduik en kopt de bal. Siti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Wujec passt de bal zonder na te denken. Denneboom rent richting de bal. Denneboom geeft een hoge lob. Bellisario maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

56e minuut.
Ruggieri geeft een hoge lob. Denneboom rent richting de bal. Denneboom passt de bal zonder na te denken. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga haalt uit met een fantastische trap. Siti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Cârlea is nu in balbezit. Cârlea geeft een hoge lob. Daar is Štverák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellisario is nu in balbezit. Bellisario schiet op doel. Siti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Klungelig pakt Liga de bal. Trywiański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Liga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Liga neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Siti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - TKS Modrzew Gródki 1:3

68e minuut.
Coposu verovert de bal door een tackle van achteren. Coposu geeft een hoge lob. Kubura is nu in balbezit. Kubura schiet op doel. Króliczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - TKS Modrzew Gródki 1:4

69e minuut.
Daar is Denneboom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denneboom geeft een hoge lob. Bellisario kopt de bal weg. Liga rent richting de bal. Liga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Atasoylu rent richting de bal. Atasoylu passt de bal met de wreef. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura schiet op doel. Króliczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - TKS Modrzew Gródki 1:5

75e minuut.
Denneboom met een sublieme pass. Liga rent richting de bal. Liga passt de bal met de wreef. Bellisario rent richting de bal. Bellisario schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - TKS Modrzew Gródki 2:5

83e minuut.
Daar is Štverák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štverák geeft een hoge lob. Ruggieri kopt de bal weg. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario schiet op doel. Siti bokst de bal weg.

84e minuut.
Coposu geeft een hoge lob. Wujec rent richting de bal. Wujec passt de bal in één keer door. Liga is nu in balbezit. Liga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ruggieri met een snelle inworp. De Pontis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pontis geeft de bal voor. Klungelig pakt Woźniakowski de bal. Bellisario geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOSP Białystok 27%, TKS Modrzew Gródki 73%.
MOSP Białystok - TKS Modrzew Gródki 2:5