Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Modrzew Gródki MOSP Białystok
TEST 4.3 zz duo Tactiek IPA-PŚ
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
63.1 gemiddelde waardering 74.5
excellent Schieten incredible
very good Passen formidable
excellent Verdedigen brilliant


2e minuut.
De Pontis passt de bal met de wreef. Liga is nu in balbezit. Couton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Couton krijgt een gele kaart. Liga raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Liga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Vandekasteele kopt de bal weg. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bellisario. Fechner raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fechner kan niet meer verder spelen. Krachel komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Cârlea rent richting de bal. Cârlea geeft een lange en hoge pass. Bellisario kopt de bal weg. Liga rent richting de bal. Liga schiet op doel. Siti bokst de bal weg.

11e minuut.
Inworp. Ruggieri met een snelle inworp. Kłósek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłósek geeft een lange en hoge pass. Bellisario krijgt zijn hoofd ertegen. Siti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Cârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Cârlea met een sublieme pass. De Pontis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pontis speelt de bal door. Liga is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cârlea probeert naar een medespeler te passen. Bellisario heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Krachel zijn tegenspeler op de grond. Krachel krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kłósek rent richting de bal. van der Heiden begaat een overtreding. Kłósek raakt geblesseerd tijdens het duel. Cârlea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bellisario is nu in balbezit. Bellisario haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Daar is Griţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłósek probeert naar een medespeler te passen. Bellisario is nu in balbezit. Bellisario schiet op doel. Siti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - MOSP Białystok 0:1

39e minuut.
Kłósek rent richting de bal. van der Heiden onderschept slim de pass. van der Heiden passt de bal zonder na te denken. Bugno rent richting de bal. Bugno geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bugno neemt de hoekschop. Vandekasteele krijgt zijn hoofd ertegen. Króliczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Bellisario is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ruggieri neemt de hoekschop. Bellisario krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - MOSP Białystok 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 53%, MOSP Białystok 47%.
TKS Modrzew Gródki - MOSP Białystok 0:2

49e minuut.
Krachel kopt de bal weg. Kłósek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłósek geeft een lange en hoge pass. Bellisario is nu in balbezit. Bellisario haalt uit met een fantastische trap. Siti bokst de bal weg. Bellisario is nu in balbezit. Bellisario draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - MOSP Białystok 0:3

53e minuut.
Ruggieri rent richting de bal. Ruggieri passt de bal met de wreef. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - MOSP Białystok 0:4

57e minuut.
Wałkiewicz is nu in balbezit. Wałkiewicz geeft een hoge lob. Liga kopt de bal weg. Bellisario rent richting de bal. Bellisario schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Bellisario haalt uit met een fantastische trap. Siti probeert naar een medespeler te passen. Ruggieri kopt de bal weg. Bellisario is nu in balbezit. Bellisario schiet op doel. Siti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Trywiański geeft een lange en hoge pass. Griţ kopt de bal weg. De Pontis geeft een hoge lob. Bellisario rent richting de bal. Bellisario draait met de bal, schiet en ... Siti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ruggieri passt de bal in één keer door. Siti met een sublieme pass. Štverák geeft een hoge lob. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Bugno verovert de bal door een tackle van achteren. Bugno geeft een lange en hoge pass. Kubura kopt de bal weg. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Coposu is nu in balbezit. Coposu geeft een lange en hoge pass. Trieb kan de bal niet met de borst controleren. Kubura verovert de bal door een tackle van achteren. Kubura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Štverák heeft problemen om de bal te vangen. Kłósek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłósek passt de bal met de wreef. Bellisario heeft problemen om de bal te vangen. Bellisario draait met de bal, schiet en ... Siti bokst de bal weg.

90e minuut.
Wałkiewicz passt de bal zonder na te denken. Ruggieri rent richting de bal. Ruggieri passt de bal met de wreef. Bellisario heeft problemen om de bal te vangen. Bellisario schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - MOSP Białystok 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 65%, MOSP Białystok 35%.
TKS Modrzew Gródki - MOSP Białystok 0:5