Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOTO JELCZ OŁAWA GKS Tychy`71
ATT 2 Tactiek Kontrola
66% Balbezit 34%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
60.2 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten solid
excellent Passen good
formidable Verdedigen weak


1e minuut.
Daar is Skok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skok geeft een hoge lob. Dudnic rent richting de bal. Dudnic geeft de bal voor. Scordo krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Chojna is nu in balbezit. Chojna geeft een hoge lob. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo schiet op doel. Verebes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Hesse is nu in balbezit. Dudnic onderschept slim de pass. Dudnic passt de bal in één keer door. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Szreder geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dudnic met een snelle inworp. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dudnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudnic passt de bal in één keer door. Daar is Puk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Verebes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Paudits de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - GKS Tychy`71 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 42%, GKS Tychy`71 58%.
MOTO JELCZ OŁAWA - GKS Tychy`71 1:0

54e minuut.
Ruiu met een sublieme pass. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesse speelt de bal door. Klungelig pakt Wąsowski de bal. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Verebes met een harde bal richting middenveld. Chojna kopt de bal weg. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo schiet op doel. Verebes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - GKS Tychy`71 2:0

85e minuut.
Haralambie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet begaat een overtreding. Haralambie raakt geblesseerd tijdens het duel. Haralambie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scordo haalt uit met een fantastische trap. Verebes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - GKS Tychy`71 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 53%, GKS Tychy`71 47%.
MOTO JELCZ OŁAWA - GKS Tychy`71 3:0