Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bergman Hindenburg Niszczyciele
A Tactiek moja
43% Balbezit 57%
6% Spel op eigen helft 94%
90 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.6 gemiddelde waardering 75.7
brilliant Schieten excellent
outstanding Passen formidable
very good Verdedigen incredible


1e minuut.
Fabisiak probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel. Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Phi met een sublieme pass. Klungelig pakt Dejnowicz de bal. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Inworp. Ðức Phi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Przeczek geeft de bal voor. Guodong kopt de bal weg. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 1:0

8e minuut.
Daar is Sumich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejnowicz onderschept slim de pass. Dejnowicz speelt de bal door. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 2:0

9e minuut.
Fabisiak onderschept slim de pass. Fabisiak probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 3:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðức Phi met de inworp. Guodong met een sublieme pass. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 4:0

11e minuut.
Brizuela speelt de bal door. Guodong probeert naar een medespeler te passen. Fabisiak met een sublieme pass. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dejnowicz met een sublieme pass. Guodong probeert naar een medespeler te passen. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 5:0

13e minuut.
Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak passt de bal zonder na te denken. Dejnowicz is nu in balbezit. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 6:0

16e minuut.
Brizuela is nu in balbezit. Brizuela passt de bal met de wreef. Schouppe speelt de bal door. Dejnowicz heeft problemen om de bal te vangen. Dejnowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Fabisiak de bal onder controle te krijgen. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen. Guodong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guodong met een sublieme pass. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 7:0

18e minuut.
Guodong is nu in balbezit. Guodong probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fabisiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 8:0

20e minuut.
Kusnetzov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dejnowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fabisiak de bal. Fabisiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 9:0

21e minuut.
Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 10:0

22e minuut.
Ðức Phi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guodong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guodong speelt de bal door. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Măcriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel. Rodríguez bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Măcriş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dejnowicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Măcriş heeft problemen om de bal te vangen. Măcriş met een sublieme pass. Sforzini probeert naar een medespeler te passen. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak schiet op doel. Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ðức Phi met een sublieme pass. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 11:0

25e minuut.
Măcriş onderschept slim de pass. Măcriş met een sublieme pass. Dejnowicz probeert de bal aan de voet te houden. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dejnowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejnowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 12:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðức Phi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabisiak met een sublieme pass. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel. Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Măcriş is nu in balbezit. Măcriş speelt de bal door. Dejnowicz rent richting de bal. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 13:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Măcriş met een snelle inworp. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 14:0

34e minuut.
Măcriş probeert naar een medespeler te passen. Schouppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouppe speelt de bal door. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Rodríguez met een sublieme pass. Inworp. Măcriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Sumich passt de bal zonder na te denken. Ðức Phi speelt de bal door. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 15:0

38e minuut.
Rodríguez speelt de bal door. Egídio kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðức Phi met een snelle inworp. Fabisiak rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rodríguez speelt de bal door. Inworp. Ðức Phi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fabisiak met een sublieme pass. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Măcriş is nu in balbezit. Măcriş haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Boruciński geeft de bal voor. Inworp. Măcriş met een snelle inworp. Klungelig pakt Dejnowicz de bal. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Fabisiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabisiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 16:0

42e minuut.
Dráb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Guodong de bal. Guodong speelt de bal door. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Rodríguez bokst de bal weg. Klungelig pakt Fabisiak de bal. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 17:0

43e minuut.
Kusnetzov speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Măcriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel. Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 18:0

44e minuut.
Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz speelt de bal door. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 7%, Niszczyciele 93%.
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 19:0

46e minuut.
Inworp. Măcriş met een snelle inworp. Dejnowicz speelt de bal door. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Boruciński geeft een lange en hoge pass. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak met een sublieme pass. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel. Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 20:0

49e minuut.
Pedrosa geeft de bal voor. Klungelig pakt Măcriş de bal. Dejnowicz is nu in balbezit. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 21:0

51e minuut.
Carenzi heeft problemen om de bal te vangen. Brizuela met een sublieme pass. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 22:0

52e minuut.
Guodong passt de bal met de wreef. Brizuela is nu in balbezit. Brizuela passt de bal met de wreef. Fabisiak heeft problemen om de bal te vangen. Fabisiak schiet op doel. Rodríguez bokst de bal weg. Ðức Phi met een sublieme pass. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Silaghi is nu in balbezit. Silaghi geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Măcriş zal de hoekschop nemen. Dejnowicz springt en kopt de bal. Rodríguez bokst de bal weg. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 23:0

55e minuut.
Ðức Phi onderschept slim de pass. Guodong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 24:0

56e minuut.
Măcriş met een snelle inworp. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz passt de bal zonder na te denken. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez bokst de bal weg. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Măcriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dejnowicz probeert naar een medespeler te passen. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak schiet op doel. Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 25:0

59e minuut.
Dejnowicz kopt de bal weg. Măcriş met een sublieme pass. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 26:0

60e minuut.
Kusnetzov passt de bal zonder na te denken. Inworp. Măcriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 27:0

62e minuut.
Fabisiak probeert naar een medespeler te passen. Măcriş is nu in balbezit. Măcriş passt de bal zonder na te denken. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak schiet op doel. Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 28:0

64e minuut.
Przeczek passt de bal in één keer door. Ðức Phi speelt de bal door. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 29:0

65e minuut.
Fabisiak passt de bal in één keer door. Sumich speelt de bal door. Boruciński is nu in balbezit. Boruciński geeft een lange en hoge pass. Fabisiak kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ðức Phi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 30:0

69e minuut.
Măcriş met de inworp. Guodong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guodong passt de bal met de wreef. Ðức Phi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Phi draait met de bal, schiet en ... Rodríguez bokst de bal weg. Ðức Phi is nu in balbezit. Ðức Phi passt de bal in één keer door. Guodong probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 31:0

72e minuut.
Măcriş met een snelle inworp. Guodong speelt de bal door. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 32:0

75e minuut.
Schouppe is nu in balbezit. Schouppe passt de bal met de wreef. Dejnowicz probeert naar een medespeler te passen. Fabisiak heeft problemen om de bal te vangen. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ðức Phi probeert naar een medespeler te passen. Guodong rent richting de bal. Guodong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rodríguez bokst de bal weg. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ðức Phi met de inworp. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 33:0

79e minuut.
Klungelig pakt Schouppe de bal. Schouppe speelt de bal door. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 34:0

80e minuut.
Ðức Phi met een snelle inworp. Guodong rent richting de bal. Guodong probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Rodríguez bokst de bal weg. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 35:0

82e minuut.
Ðức Phi met een sublieme pass. Schouppe met een sublieme pass. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 36:0

83e minuut.
Przeczek is nu in balbezit. Inworp. Măcriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Fabisiak de bal. Fabisiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 37:0

86e minuut.
Dráb met een snelle inworp. Guodong rent richting de bal. Guodong passt de bal zonder na te denken. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Klungelig pakt Schouppe de bal. Schouppe passt de bal met de wreef. Kusnetzov probeert de bal aan de voet te houden. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez bokst de bal weg. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 38:0

90e minuut.
Przeczek is nu in balbezit. Przeczek geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ðức Phi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fabisiak krijgt zijn hoofd ertegen. Rodríguez bokst de bal weg. Dejnowicz rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 39:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 5%, Niszczyciele 95%.
Bergman Hindenburg - Niszczyciele 39:0