Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krościenko Wyżne MOSP Białystok
nptd vol.2 Tactiek IPA-PŚ
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
67.9 gemiddelde waardering 74.2
very good Schieten incredible
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen brilliant


2e minuut.
De Pontis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Liga de bal. Liga speelt de bal door. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario schiet op doel. Berlini bokst de bal weg.

15e minuut.
Liga kopt de bal weg. Ruggieri is nu in balbezit. Ploaie is nu in balbezit. Bellisario onderschept slim de pass. Bellisario draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Murzastek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trieb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruggieri geeft een hoge lob. Liga springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Liga passt de bal met de wreef. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploaie maakt een afschuwelijke overtreding. Ploaie is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Doeltrap. Berlini trapt de bal weg van het doel. Kłósek kopt de bal weg. Bellisario rent richting de bal. Bellisario schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bellisario schiet op doel. Berlini speelt de bal door. Ruggieri kopt de bal weg. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kłósek is nu in balbezit. Kłósek met een sublieme pass. Bellisario rent richting de bal. Bellisario draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - MOSP Białystok 0:1

33e minuut.
De Vita speelt de bal door. Toczyski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Pontis. De Pontis krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Przybyła met een sublieme pass. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Witucki. Witucki krijgt een gele kaart. Prasnal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Prasnal kan niet meer verder spelen. Zub komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krościenko Wyżne 58%, MOSP Białystok 42%.
FC Krościenko Wyżne - MOSP Białystok 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Wałkiewicz de bal. Wałkiewicz passt de bal in één keer door. De Pontis rent richting de bal. De Pontis geeft een lange en hoge pass. Liga springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liga is nu in balbezit. Liga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - MOSP Białystok 0:2

53e minuut.
Ruggieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggieri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pacheco de bal. Liga is nu in balbezit. Liga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaristefano onderschept slim de pass. Notaristefano geeft een hoge lob. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga draait met de bal, schiet en ... Berlini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Bellisario is nu in balbezit. Allen begaat een overtreding. Bellisario is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kłósek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zydorowicz kopt de bal weg. De Pontis is nu in balbezit. De Pontis geeft de bal voor. Bellisario maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Wałkiewicz probeert naar een medespeler te passen. De Pontis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pontis met een sublieme pass. Liga is nu in balbezit. Liga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bellisario passt de bal zonder na te denken. Murzastek verovert de bal door een tackle van achteren. Ruggieri rent richting de bal. Ruggieri geeft de bal voor. Bellisario rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Przybyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła passt de bal met de wreef. Śliwka rent richting de bal. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Króliczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Trieb rent richting de bal. Ruggieri rent richting de bal. Przybyła maakt een afschuwelijke overtreding. Przybyła krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Klungelig pakt Śliwka de bal. Griţ verovert de bal door een tackle van achteren. Griţ geeft een lange en hoge pass. Liga rent richting de bal. Liga schiet op doel. Berlini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krościenko Wyżne 55%, MOSP Białystok 45%.
FC Krościenko Wyżne - MOSP Białystok 0:2