Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bergman Hindenburg MOTO JELCZ OŁAWA
bergman Tactiek ATT 2
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
69.5 gemiddelde waardering 53.5
outstanding Schieten adequate
formidable Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Ðức Phi bereikt de bal nog maar net als eerste. Skok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Phi verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Phi geeft een hoge lob. Dejnowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - MOTO JELCZ OŁAWA 1:0

20e minuut.
Măcriş passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dejnowicz de bal. Condeescu begaat een overtreding. Dejnowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guodong wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ðức Phi onderschept slim de pass. Ðức Phi probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel. Hrebenár probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Ðức Phi rent richting de bal. Ðức Phi passt de bal in één keer door. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... Hrebenár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarski speelt de bal door. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Condeescu de bal onder controle te krijgen. Hrebenár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Hrebenár met een sublieme pass. Guodong kopt de bal weg. Klungelig pakt Dejnowicz de bal. Michalski met een sublieme pass. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - MOTO JELCZ OŁAWA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 33%, MOTO JELCZ OŁAWA 67%.
Bergman Hindenburg - MOTO JELCZ OŁAWA 2:0

47e minuut.
Schouppe met een sublieme pass. Ðức Phi speelt de bal door. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Hrebenár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - MOTO JELCZ OŁAWA 3:0

58e minuut.
Fabisiak verovert de bal door een tackle van achteren. Fabisiak passt de bal in één keer door. Guodong rent richting de bal. Guodong geeft de bal voor. Dejnowicz springt en kopt de bal. Hrebenár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buhănescu met een sublieme pass. Ruiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Schouppe kopt de bal weg. Ðức Phi is nu in balbezit. Dudnic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dudnic krijgt een gele kaart. Ðức Phi raakt geblesseerd tijdens het duel. Schouppe met een snel genomen vrije trap. Fabisiak kopt de bal weg. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap. Hrebenár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Guodong passt de bal in één keer door. Ðức Phi is nu in balbezit. Ðức Phi passt de bal met de wreef. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 30%, MOTO JELCZ OŁAWA 70%.
Bergman Hindenburg - MOTO JELCZ OŁAWA 3:0